Ša nakon svađe sa Tarom potpuno poludeo, šutirao vrata i urlao: "Ne mogu više!"

"Hteo sam da dobijem poziv sa suprugom, to me razvaljuje mesecima, ništa drugo. Ako može, može. Meni je mesto kod supruge"

  • 6

Zadrugari su se okupili oko Nenada Aleksića Ša u pušionici, koji im se žalio da više ne može da izdrži pritisak koji se stvorio zbog njegovog odnosa sa Tarom Simov. Govorio je o poslednjoj svađi koju je imao sinoć sa Tarom zbog Frana, a oni su ga savetovali nakon tih dešavanja.

- Meni niko nije kriv, ja sam sam kriv. Ja ne mogu kao ja više. Ja ne pričam sad o ovoj situaciji, nego ne mogu ja kao ja - govorio je Ša.

Ša je potom iz čista mira ustao i krenuo da šutira zid.

- Ne mogu više ovde - urlao je on.

Drvo mudrosti, pre Nenadovog sloma, pozvalo ga je u Rajski vrt, gde je otvorio dušu o sinoćnim haotičnim dešavanjima koje je imao na žurki.

- Osećam se kilavo, ne snalazim se u prostoru ovom, sav sam zbunjen. Sinoć sam se posvađao sa Franom. U poslednje vreme pokušavam da provodim vreme sam, tuđa energija dosta utiče na mene. Ne znam šta mu je zasmetalo, ništa mi nije jasno. Onda dođe Tara, napadne me zbog njega. Pokušao sam da odgonetnem, sve je prelilo čašu. Baš sam prsao. Tara uvek tako malo ume da okrene priču, a sada ne znam ko je okrenuo priču. Tara je rekla jedno, on drugo. Uglavnom, sve se svodi na to da je problem na meni uvek - rekao je Ša.

- Kome više veruješ - pitalo je Drvo.

- Ne verujem ni jednom ni drugom 100 odsto. Baš ne znam ko je u pravu ovde. Paula nema ulogu o ovoj priči. U poslednje vreme nisam svoj. Više manje to što se sinoć izdešavalo, to dođe, prođe. Remeti me sve ovde, ne mogu da se sastavim. Hteo sam da dobijem poziv sa suprugom, to me razvaljuje mesecima, ništa drugo. Ako može, može. Meni je mesto kod supruge - dodao je reper.

Video: Ša otkrio razloge zbog kojih će ponovo ući u rijaliti

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 😋

    20. januar 2021 | 16:29

    Šta će mu ovo sa Tarom?imao je već problem sa Draganom pa se prao kod žene.I ne treba da mu oprosti,nego da ga šutne.

  • Rada

    20. januar 2021 | 17:59

    Tara je histericna i bolesna devojka. Umesto da se leci i ide u skolu, ona skace i luduje po rijaliti programima.

  • GoGi

    21. januar 2021 | 10:48

    Ne mogu više govori 3 meseca,izadji brate ali nemaš mud. !!!Dogovor koji si sa Tarom napravio jos pre ulaska u Zadrugu je odavno provaljen,izadji iz Zadruge i zivi na asfaltu Beograda o kome sanjaš !!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA