Ovo je najjezivija scena 2. sezone serije "Ubice mog oca", koja će ŠOKIRATI gledaoce!

- Šta da kažem? Prihvatio sam ponudu, čuo sam za neku takvu scenu, ali ne znam još ništa konkretno - rekao je glumac

  • 4

Početkom jeseni počinje sa emitovanjem druga sezona serije "Ubice mog oca", u kojoj će igrati i Andrija Milošević. Ono što će biti šokantno jeste da će za potrebe ovog ostvarenja popularnog glumca i komičara, koji će igrati advokata, u jednoj od scena navodno brutalno silovati mafijaši.

UBICE MOG OCA 2: Andrija Milošević se na urnebesan način našalio iz ŠTALE, a komentar Sergeja Trifunovića je NAJLUĐI ikada! (FOTO)

- Scenaristi su navikli gledaoce da ih šokiraju brutalnim scenama, a jednu takvu imaće Andrija. Milošević će se baviti mutnim radnjama i pokušaće da prevari neke kriminalce. A oni mu neće ostati dužni i osvetiće mu se. Napašće ga, maltretiraće ga, tući će ga i na kraju silovati. On će se braniti i moliti ih za milost, ali uzalud. Nakon toga boriće se sa depresijom, ne želeći nikome da otkrije kakvu torturu je preživeo - rekao je izvor koji radi na ovoj seriji.

Foto: A. Nalbantjan

Andrija Milošević je potvrdio ova saznanja.

- Šta da kažem? Prihvatio sam ponudu, čuo sam za neku takvu scenu, ali ne znam još ništa konkretno. Nije mi samo jasno kako će me silovati, hoće li mi gurnuti metlu u du*e (smeh) - rekao je sa osmehom glumac koji nema izbora, pošto je ulogu već prihvatio.

Pogledajte i intervju sa glumicom koja u "Ubicama mog oca" igra samo u prvoj epizodi, pošto joj je pripao lik ubijene Milice Despotović:

(Telegraf.rs/ izvor: "Kurir Stars")

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA