Napravio joj je dete, ostavio je, a na dan kad se porađala saznala je NAJSTRAŠNIJU vest u životu: Potresna priča srpske pevačice

- Ja sam već videla koliko je sati i šta se događa, počela sam da urlam na sav glas i tu noć nisam mogla nikako da spavam kako treba - rekla je Biljana

  • 18

Biljana Sečivanović godinama je na estradnoj sceni, ali o njenom privatnom životu ne zna se baš mnogo. Pevačica je pred kamerama uvek raspoložena i nasmejana, ali iza tog osmeha krije se velika tuga.

Naime, loši i tužni događaji u njenom životu počeli su pre nego što je ostala u drugom stanju. Naime, Biljana se dugo borila sa sterilitetom, a kada je konačno uspela da ostane u drugom stanju, otac njenog deteta ju je napustio.

Foto: Telegraf

Ipak, Biljana je uz pomoć porodice uspela da se brine o svom sinu Mateji, sa kim je danas neraskidivno vezana.

Međutim, najtužniji dan u njenom životu jeste onaj kada se porađala.

Nažalost, nisam mogla da se radujem tom biću koje sam ja donela na svet, jer je tog istog dana povorka krenula da odnese dva metra pod zemlju još jedno mlado biće tj. sina moje rođene sestre, Nikolu - u suzama je svojevremeno ispričala Biljana.

Sečivanovićeva se porađala u Austriji, zbog čega joj je još teže palo što u tim trenucima nije mogla da bude uz svoju porodicu.

- Nazvali su nekoga u mom okruženju i saopštili. Ja sam već videla koliko je sati i šta se događa, počela sam da urlam na sav glas i tu noć nisam mogla nikako da spavam kako treba, da bi ubrzo posle toga počeli bolovi i porođaj. Teški trenuci, sam u tuđem svetu bez igde ikog svog. Trudim se da zaboravim na to, ali svaki Matejin rođendan podseća na taj trenutak - rekla je Biljana u tužnoj ispovesti.

Foto: Telegraf

Ipak, njena sestra je 13 godina kasnije rodila devojčicu, a potom i dečaka. Međutim, kasnije ju je sačekala još jedna loša vest. Saznala je da boluje od raka dojke, a borba sa okrutnom bolešću odvijala se dok se Biljana takmičila u "Zvezdama Granda".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA