≫ 

POKAZAĆU JA NJOJ GDE JOJ JE MESTO! Anabela otkrila da je podnela 4 tužbe protiv Kije, pa je surovo izvređala

- Pokazaću ja njoj gde joj je mesto, ali ne na njen način, već na moj - kaže Anabela

  • 19
Foto: Telegraf, ATA Images

Iako je Kristina Kija Kockar u ispovesti za Telegraf rekla da donekle može da razume Anabelu Atijas, zato što je majka, te da je sve među njima otišlo predaleko, Anabela nema nameru da stavi tačku na rat sa Kijom.

Evo kako izgleda kuća Mikija Đuričića u Kupinovu u kojoj JEDNA stvar nikada ne sme da fali! (FOTO)

Kako kaže, njih dve srešće se na sudu, pošto je podnela 4 tužbe protv Kije kojoj će "pokazati gde joj je mesto".

- Podnela sam četiri tužbe protiv Kije zbog pretnji koje mi je uputila. Jedva čekam da vidim te moje kompromitujuće fotografije na brodu. Ona je to izmislila zato što je zla, ali pokazaću ja njoj gde joj je mesto, ali ne na njen način, već na moj - kaže Anabela.

Foto: Telegraf

- Za to što ona radi postoje institucije. Glumiš kriminalca, a ovamo se predstavljaš da si dama i stjuardesa. Da ne pominjem i to da pokazuje golu guzicu u spotovima. Mnogo je kontradiktorna. Umislila je da je neki mafijaš. Najveća joj je kazna što mora da gleda dvoje ljudi koji se istinski vole - nije birala reči Anabela.

S druge strane, izvor blizak Anabeli tvrdi da ona pokušava da smiri Lunine drugarice koje, kako tvrdi, prete Kiji zbog napada na Lunu.

Foto: Telegraf

- One mesecima šalju pretnje Kiji uz poruku da ju je "zamenila mlađa i slađa" te da se pomiri sa tom činjenicom. One su Kijinom novom dečku slale poruke u kojima otkrivaju njenu navodnu burnu prošlost uz poruku da je ostavi - rekao je neimenovani sagovornik Blica.

Evo šta je Kija u prvom pojavljivanju u javnosti za Telegraf rekla o Luni, Slobi, Anabeli i novom dečku:

Daljinac

(Telegraf.rs/Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Verko

    3. novembar 2017 | 14:15

    Kija je kulturna zena-videli smo na tv-u.Anabela je prostakusha.Treba da se zavuce u misiju rupu jer je cerku lose vaspitala!

  • Tonka

    3. novembar 2017 | 19:34

    Anabela,sve nešto kontam da si ti svetica i da si bezgrešno začela troje dece. Ovo nisi ti,to je matrix.Znamo da je tvoj način" kod kolima". Reče Anabela I ostade živa.

  • Lila

    3. novembar 2017 | 14:18

    Mozda mlada jeste,ali ,,slada,,pa ova Luna moze biti lijepa samo svojoj Bukvi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA