• 39

Suzana Mančić rekla da joj za život treba 2.000 evra mesečno, a onda je objasnila NA ŠTA troši tolike pare!

Moj život je skup - bila je iskrena Suzana.

  • 39

Voditeljka Suzana Mančić ne krije da voli život na visokoj nozi, pa je tako šokirala izjavom da joj za normalan život treba u proseku oko 2. 000 evra, dok većina ljudi jedva sastavlja kraj sa krajem.

Razveli se Ana i Rasta! Nikolićeva tražila 500 evra alimentacije, reper rekao: NE, pa svojom ponudom zaprepastio i advokata!

Foto: A. Nalbantjan

- Jednom sam rekla i svi su kao pali u nesvest. Treba mi najmanje 2.000 evra da bih preživela mesec. Moj život je skup... Auto, garaža, veliki stan, koliko samo plaćam info stan, deci još uvek plaćam školarine, moje održavanje, telefono... - otkrila je Suzana i dodala da nikada nema problema sa minusom u banci, jer voli da radi, pa joj uvek nešto "kapne".

Daljinac

(Telegraf.rs/Blic)

Komentari

  • pop

    Mene zanima,dali pokrivas i troskove peglanja majice,koju nosis sa tih 2000 eura.Ni mica iz Belog Potoka ,ne ide na pijac sa ovako izguzvanom majicom.

  • Neca

    Suzana je u pravu, ako hoćeš da živiš kao čovek onda ti treba toliko,a ako hoćeš da si rob onda ti je dovoljna ova bedna Srpska plata! Bravo Suzana , ona je rekla ono što svi znamo!

  • mirkan

    Suzana je oduvek volela da se hvali i preteruje.

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima