≫ 

Nina Radulović dobila otkaz na televiziji, pa odmah zakazala tezgu za Novu godinu!

- S obzirom na to da je došlo do promene programske šeme, ustanovljeno je da se njena emisija nije uklapala pa smo prekinuli saradnju s njom - rekli su iz "Ženske TV"

  • 11

Ninu Radulović više nećemo gledati na "Ženskoj TV", jer se njena emisija ne uklapa u novu programsku šemu te televizije.

- Kada je napravljena nova programska šema na televiziji na kojoj je Nina radila, ustanovljeno je da se njena emisija ne uklapa. Čelnici televizije su joj saopštili da za njen projekat trenutno nema mesta i da je vreme da se bar na neko vreme pozdrave. Nina je prihvatila činjenicu da trenutno pauzira sa poslom voditeljke - rekao je izvor blizak voditeljki.

Sa "Ženske TV" su potvrdili da je Nina ostala bez posla.

- S obzirom na to da je došlo do promene programske šeme, ustanovljeno je da se njena emisija nije uklapala pa smo prekinuli saradnju s njom - rekli su ljudi sa pomenute televizije.

Foto: Promo Miss Yu

No, čim je dobila otkaz na pomenutoj televiziji, Nina se "bacila" na zakazivanje nastupa, pa je već ugovorila tezgu za doček Nove godine.

- Pošto je sada nezaposlena, ona je odlučila da zakaže tezgu za doček Nove godine da bi bar nešto radila. Ona će nastupiti u jednom beogradskom restoranu kao specijalni gost. Nije iznenađujuće što će sada više raditi kao pevačica. Svi već znate da Nina na koje god slavlje da ode odmah se uhvati mikrofona kako bi pokazala da ume da peva. Nedavno je i na proslavi Filipa Krajinovića uzela mikrofon i zabavljala goste - naveo je sagovornik.

Nina nije želela da komentariše ove navode rekavši kako već duže vreme ne daje izjave.

Daljinac

(Telegraf.rs/Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • xy

    13. decembar 2017 | 12:37

    Zena bez zanimanja ustvari ima zanimanje a to je da juri sponzore! Steta, lepa ali potpuno prazna i bez harizme

  • Vojislav

    13. decembar 2017 | 15:33

    I ona je svesna da se ne moze večito ziveti od lepote jedan nepromisljen potez ode sve sad je dosla u situaciju da pada i svi koji imaju para trazice uslugu od nje, tako ce ici iz ruke u ruke mocnika sve dotle dok ne bude pala na niske grane onda ce je svi zaboraviti to je cena lepote i slave. Zelim joj da shvati da se svet ne okrece oko nje i da je za nju najpametnije da se povuče iz javnog zivota ne bi li sačuvala ono malo ljudskog koje u svima nama zivi

  • Ečeverija,brat od strica MOMOV!

    13. decembar 2017 | 13:02

    Gdje to ona specijalni gost da slučajno ne rezervišem tamo jer nemam više živaca za ove

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA