Moja ćerka je krmača, ima obraz kao đon! Ljuba Pantović javno izvređala Aleksandru Subotić

Ljuba je prokomentarisala Aleksandrino ponovno učešće u "Parovima", a uvrede koje je izrekla na njen račun su brutalnije nego ikada

  • 6

Ljuba Pantović i njena ćerka  Aleksandra Subotić popularna učesnica rijalitija "Parovi" su u jako lošim odnosima, a često je dolazilo i do ozbiljnih svađa i vređanja između njih.

Evo šta je Lukasova devojka poručila nakon što je Sonja navodno napala verenicu Željka Šašića!

Da sve to još uvek nije prošlo i da pomirenje između njih nije ni na pomolu svedoči i objava Ljube Pantović na društvenim mrežama gde je žestoko izvređala svoju ćerku, kao i Vesnu Rivas koju Aleksandra naziva drugom majkom.

- Ja ne ulazim u "Parove". Ulaze neke N. N. osobe koje se kače za moje ime. Čujem, krmača i njena "ćerka", pa iskreno fizički su sve sličnije, a ono što im je identično su obraz kao đon i neostvarenost na ovoj planeti - poručila je Ljuba.

Foto: Instagram/ljuba_champion

Subotićeva je od nedavno ponovo u vili "Parova" gde ima dosta neprijaltelja, a jedna od učesnica je već uspela da joj saspe čašu punu ulja u lice i na haljinu.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tingo

    26. mart 2018 | 12:13

    Kada dete koje jos nije postalo zrela osoba vredja svoju majku je vrlo lose ali se moze pripisati mladosti nezrelosti ali kada majka vredja svoje dete e to je vec ozbiljno skretanje s puta

  • DARKO 100%

    26. mart 2018 | 12:32

    Kako su neki svoj porodican zivot doveli na njnizu lestvicu vrednosti a na najvisvu lestvicu srama!

  • Dejan

    26. mart 2018 | 14:12

    Dno dna!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA