≫ 

Neću više da mu ćutim, pet godina smo ratovali! Rada prvi put progovorila o razlozima svađe sa Lukasom

Rada i Aca nisu razgovarali od 2012. godine, a pevačica je sada tek otkrila kako je sve počelo i kako je, na kraju, došlo do pomirenja

  • 3
Radmila Rada Manojlović, Aca Lukas Foto: Marko Jovanović

Rada Manojlović objavila je spot za duetsku pesmu sa Leonom "Lavlje krzno" i obradovala fanove novim hitom, a ono o čemu je prvi put progovorila jeste svađa sa jednim od najpopularnijih srpskih folkera Acom Lukasom

Rada izbacila duet sa Leonom, a od njenih vrelih scena u tangama sve drugo jedva ćete i primetiti! (VIDEO)

Rada i Aca su u svađi već duže od pet godina, a jedna od najtraženijih i najatrajktivnijih srpskih pevačica progovorila je prvi put na tu temu i otkrila šta ih je posvađalo.

- Lukas je poseban, ima specifične šale na svoj i na tuđ račun, i njega treba tako prihvatiti. Nikada nisam o tome govorila, ali više od pet godina on i ja nismo pričali, a razlog je njegova svađa sa Milanom Stankovićem. Oni se otvoreno nisu podnosili, a Lukas je davao razne izjave tipa: "Da Milanu nije bilo Saše Popovića, i dalje bi bio medicinska sestra u Obrenovcu". Samim tim što sam ja bila u vezi sa njim, i mene je prozivao. Sećam se kad je Milica Pavlović u Zvezdama Granda pevala moju pesmu, Aca joj je rekao da je sve super, ali da je pesma glupa i da ne može da je sluša. On je bio totalno protiv nas, ali ja sam se samo povukla. Pa, zamisli ja da odgovoram jednom Aci Lukasu?! - rekla je Rada.

Foto: Marko Jovanović

A o tome da li se posle pet godina nešto promenilo u njenom ponašanju, pogotovo prema Lukasu, Rada kaže:

- I ja sam odrasla i umem da odgovorim, da čačnem, da prozovem… Sada smo se skapirali i više neću da mu ćutim.

Da je bila fer, ćutala bih do kraja života! Rada objasnila zašto je javno prozvala Jadranku i šta se desilo kad su se srele!

Njih dvoje su se posle svega pomirili, čak su zajedno i gostovali u emisiji "Amidži šou".

Foto: A. Nalbantjan

- On je meni prvi prišao, a kod Ognjena Amidžića smo prvi put zajedno sedeli u jednoj televizijskoj emisiji. Dešavalo se da on dođe na tezgu, pozdravi se sa svima osim sa mnom, pa se tako i ja, kada radimo, javim svim muzičarima samo njemu ne. Baš otvoreno nismo bili dobri, bio je to ozbiljan rat - objasnila je Rada.

VIDEO: Rada Manojlović o pokušaju kidnapovanja:

Daljinac

(Telegraf.rs/Izvor: Svet)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • deki

    12. april 2018 | 12:25

    Koga briga,polusvet

  • Cica

    15. april 2018 | 21:57

    Mala bara puna krokodila :-)

  • Kosovka

    16. april 2018 | 07:08

    Ja ne pricam da Mirom frizerkom..nista ne rafi i ne pomaze susedima na radnim akcijama i td Ja je napala. I KOGA ti zanima jel.da ha ha ha ..ajd Rado begaj

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA