≫ 

Slika Gagija Đoganija na kojoj "pokazuje" albanskog dvoglavog orla zapalila je društvene mreže, a evo šta se krije iza nje! (VIDEO)

Nakon provokacije koju su na Svetskom prvenstvu u Rusiji pokazali fudbaleri Džaka i Šaćiri, fotografija Gagija Đoganija izazvala je potpuni haos na društvenim mrežama

  • 13
Gagi Đogani, Foto: Nikola Tomić

Rijaliti Zadruga se, kao što je bilo i očekivano, nastavio i posle velikog finala, a kao i tokom trajanja rijalitija i dalje su u sve umešane i porodice učesnika.

Sada se pojavila slika na kojoj Gagi Đogani drži prekrštene ruke, tako da izgleda kao simbol "albanskog orla", pa su društvene mreže preplavili komentari u kojima se Gagi najstrašnije osuđuje.

Međutim, iza svega ovoga stoji činjenica da nije u pitanju fotografija, nego snimak, te da je ovo samo printskrin Gagijevog plesa. Đogani je "skinuo" ples Bruna Marsa u spotu za pesmu "24K Magic", pa ovaj rad ruku nema značenje kakvo je predstavljeno.

Pogledajte snimak:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoran Veteran

    29. jun 2018 | 15:25

    Totalno nebitan lik.

  • Cici

    29. jun 2018 | 15:25

    Pa? Ko se i zasto cudi? Koreni...

  • Neko iz mase

    29. jun 2018 | 17:44

    Pa dali je moguce da i posle pogledanog sninka da je u pitanju obicna koreografija, i da dalje pišete kako čovek pokazuje albanske znake.. Morate da naucite malo vise da cenite druge nacije oko sebe... gagi je romske nacionalnosti.. i svaki njegov pokret se tumaci onako kako kome dodje.. mislite malo o tome.. i zasto je srbija tu gde jeste... pogotovo sto se ovakvih stvari tiče.. covek je rom a ne albanac..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA