≫ 

Dok je Luka bio u Centru za socijalni rad sa ćerkom, Nataši prišao Lazukićev drug i pretio joj, nakon čega je reagovala i policija!

Pevačica je sedela u automobilu u blizini Centra za socijalni rad, a onda joj je prišao Lazukićev drug koji joj je navodno pretio

  • 6
Nataša i Luka, Foto: Marko Jovanović/ATA Images

Pevačica Nataša Bekvalac danas je dovela ćerku Katju, koju je dobila sa Lukom Lazukićem u Centar za socijalni rad, kako bi je otac video.  Sud je odredio da Lazukić svake srede ima pravo da provede trideset minuta sa bebom.

Luka Lazukić video ćerku u Centru za socijalni rad, otišao bez reči, a evo kako se ponašala Nataša Bekvalac (VIDEO)

Međutim, dok je Luka bio sa ćerkom, pevačica je čekala u automobili u blizini Centra za socijalni rad, a onda joj je prišao Lazukićev drug i navodno verbalno pretio, sa Natašom je u tom trenutku bila jedna drugarica koja je svedok ovog događaja.

- Nataša Bekvalac i njen advokat prijavili su u policijskoj stanici da joj je tokom dana u  periodu od 13 do 13,30h prišao drug Luke Lazukica i verbalno joj pretio. Prema navodima pevačice, ona se u tom trenutku nalazila u parkiranom automobilu, na uglu Kameničke i Lomine ulice na Zelenom vencu u centru Beograda - kaže izvor i dodaje:

Nataša sa ćerkom ispred Centra za socijalni rad, Foto: Telegraf.rs

- Tada joj je navodno prišao Lazukićev drug, inace državljanin BiH Z. I. i verbalno pretio. Policija je reagovala po prijavi i u skladu sa Zakonom sa Z. I. je tokom večeri obavljen razgovor i on je upozoren. O slučaju je obavešteno nadležno tužilaštvo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bedno

    25. jul 2018 | 23:04

    Koliko od 1 do beskonacno mora da si jadan da bi bio Lazukic?..

  • Elena

    26. jul 2018 | 01:20

    Znam da ova zena nije svetica i razne greske je u zivotu pravila, ali cime je zasluzila ovo maltretiranje uopste ne mogu da shvatim! Ovaj covek treba da je ostavi na miru i da joj se skine sa vrata! Na sta lici da njegovi prijatelji kruze oko Centra za socijalni rad dok ona dovodi i odvodi bebu od par meseci i da joj bilo sta govore a kamoli da je prete! Natasa, ovo ti je neka lekcija koju si ocigledno morala da naucis, nastavi da se brines o svojim cerkicama i da snimas pesme i sto dalje od Lazukica!

  • Nada

    26. jul 2018 | 10:12

    Prava muškarcima nema šta.Preti ženi??Bolje da se taj vrati odakle je došao iz čuke neke.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA