Bol je samo dublji i jači... Milić Vukašinović o smrti svoje ćerke Maje, dva meseca nakon tragedije

- Moje dete je bilo nesrećno. Ne zbog ljubavi, ne zbog nekih problema u životu. Najviše što je ona htela da se reši ovisnosti nije mogla - ispričao je Milić

  • 3

Kralj rokenrola Milić Vukašinović prvi put je javno progovori o bolu sa kojim se nosi nakon što je njegova ćerka Maja Avdibegović izvršila samoubistvo 25. jula.

Ćerka Milića Vukašinovića pronađena mrtva u stanu

Milić ističe da je bol zbog gubitka naslednice sve dublji i jači.

- Što vreme više prolazi, sa duže vremenske distance taj bol je samo dublji i jači - započeo je Milić svoju priču i nastavio:

Milić Vukašinović, Foto: TV Pink

- Čovekova ličnost stastoji se iz tri dela. Žena, dete ili deca, i njegova poslovna ličnost, mislim karijera. I onda ako se izgubi dete ili žena, ta stolica ako je na tri noge, ona se onda klima. Moje dete je bilo nesrećno. Ne zbog ljubavi, ne zbog nekih problema u životu. Najviše što je ona htela da se reši ovisnosti, a nije mogla. Ona je čak imala dvoje dece, koje su joj oduzeli zbog ovisnosti. Ona čak ni taj majčinski nagon nije mogla da pobedi zbog ovisnosti.

Milićeva pokojna ćerka Maja preko dvadeset godina bila je zavisnik od narkotika. Nekoliko puta je sebi pokušala da oduzme život jer, kako i sam roker govori, nije uspela da se izbori sa svojim problem, pa čak ni kada su joj oduzeli dvoje maloletne dece.

Foto: Facebook/Maja Avibegovic

- To sa mojom ćerkom traje, odnosno trajalo je dvadeset godina. Ona je jako mlada, nakon rata, već 95-te, 96-te, ona je ušla u drogu, postala je ovisnik. I to ono kako obično ide. Zaljubila se u divnog dečka, lepog bubnjara. Ona je inače volela muziku, htela je da bude bubnjar. I taj dečko ju je, mislim, uveo u sve to. Mi smo kasno saznali kao roditelji, kao svi roditelji što kasno saznaju - rekao je Milić.

Foto: Facebook/Maja Avdibegovic

Maja je nekoliko puta preko medija blatila svog oca. Milić je znao da je jedini razlog što joj nije davao dovoljno novca kako bi sebi mogla da priušti narkotike.

- Moja pokojna ćerka je zvala novinare, pa je tamo o meni svašta napisala. Da sam ja nju maltene bacao na pod pijan, da me ona nosila pijanog i tako dalje. A to je sve da mi se osveti što nisam hteo da joj pošaljem dovoljno para koliko je ona smatrala da treba da pošaljem, a ja sam znao zašto joj trebaju te pare. Ja sam hteo da iznesem upravo taj problem da bi drugi ljudi na osnovu toga što ja kažem mogli da uspeju nešto sa svojim detetom - završio je Milić.

(Telegraf.rs/Premijera)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Žao mi je

    30. septembar 2018 | 19:33

    Budite jaki Milicu. Živite sada za svoje unuke.

  • Jedna majka

    30. septembar 2018 | 19:35

    Samo ko doživi sličnu sudbinu, može da Vas razume. Ja sam jedna od tih.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA