"Zar nije rekla da ne postoji cifra za koju će pevati tamo gde idem ja?!" Bukti rat Kije i Karleuše! (FOTO)

Jelena i Kija nikako se "ne mirišu", a javno prepucavanje traje već neko vreme

  • 54
Jelena i Kija nikako se "ne mirišu", Foto: Nikola Tomić, Instagram/karleusastar

Jelena Karleuša nedavno je saopštila da neće pevati u klubovima u kojima pevaju rijaliti likovi, a nako što je puštena najava njenog koncerta u Austriji, za nastup u klubu u kojem je pevala Kija Kockar, usledio je haos na društvenim mrežama.

Naime, Kijini fanovi masovno su počeli da prozivaju Jelenu, a onda je usledio njen odgovor.

Pristala sam da u subotu pevam u Austriji, u klubu gde je mene pevao neki rijaliti polusvet. Razumite me, dali su mi 25.000 razloga da zažmurim na tu njihovu grešku koju neće ponoviti - napisala je Jelena.

Jelenina objava o nastupu u Austriji, Printskrin: Twitter/karleusastar

Ovim povodom sada se oglasila i Kija, koja nimalo nije štedela na rečima.

Ma meni je to sve smešno. Kačiti se na mene da bi bila u novinama, a čak me ni ne poznaje niti je bilo kako povezana sa mnom. Ali, sve poštujem, svako ima svoje načine da im se ime što više pominje i ne uzimam za zlo. Štaviše, to mi je i simpatično. Ja volim Jecine pesme, čak ih i pevam na nastupu - počela je Kija.

Kija na nastupima peva Jelenine pesme, Foto: Marko Jovanović, ATA Images

- Čini mi se da je rekla da ne bi nastupala ma koliko novca ponudili... Izgleda da ipak postoji cifra. A zar ona nije bila u rijalitiju, kao i njena majka, ili sam pogrešila? U svakom slučaju, želim joj uspešan nastup - poručila je Kockarova.

VIDEO: JK i Boban zapalili Malme!

VIDEO: Kija o prvom nastupu sa Slobom

(I.C.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Andrijana

    4. oktobar 2018 | 10:07

    Meni je stvarno smesna cela ova prica oko Kije .Ko je devojka ? Prevarena zena i bivsa stjuardesa o kojoj iz kompanije niko lepu rec nema.Htela je slavu po cenu gazila preko mrtvog oca koga je bas "ozalila" i jadne Lune koja joj je "unistila "vec unisteni brak i muza koga godinama nije vidjala dok je uzivala u aferama u Emiratima i onda je ona jadnica.Dajte ljudi nemojte mi poredjivati molim vas ananas i boraniju .JK je stvarno ime i dama u svakom smislu.

  • Mateo

    3. oktobar 2018 | 23:52

    Bravo Jeco!! Objasni devojci. Niko to ne ume kao ti. Jeleni potreban marketing preko tebe??? 😂😂😂 omg!!! Gde ide ovaj svet!

  • Realno

    3. oktobar 2018 | 23:28

    Kija je bomba za Jk

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA