≫ 

Kija se dva dana nakon operacije nasmejana pojavila na snimanju Pinkovih zvezdica, a nakon toga objavila jaku poruku! (FOTO)

Samo dva dana je prošlo otkako je Kristini Kockar izvađen tumor na Institutu za onkologiju i radiologiju

  • 32
Kija sa Pinkovim zvezdicama/ Foto: Instagram/kija_kockar__official

Kristina Kija Kockar je pre dva dana operisana u Institutu za onkologiju i radiologiju, a danas je već prisustvovala snimanju "Pinkovih zvezdica All Stars" čija je članica žirija.

Pobednica Zadruge 1 nije skidala osmeh sa lica dok je sedela u crvenoj fotelji, zbog čega su mnogi bili iznenađeni i pohvalili je. Kristina se na tu temu, nakon završenog snimanja, oglasila na Instagramu i prokomentarisala trenutnu situaciju.

- Da je moja majka ležala u krevetu svaki put kad se osećala umorno, loše, iscrpljeno, ja ne bih imala za užinu. To je moj primer u životu. Ja sad ne moram da radim, ali to mi je u krvi, to mi je u vaspitanju - napisala je Kristina.

Kijina poruka na Instagramu/ Printskrin: Instagram/kija_kockar__official

Slobin intervju i komentar o poseti Kiji u bolnici pogledajte OVDE.

Kija je i sama posle operacije otkrila da li ima bolove i kako je zahvat protekao, a njenu izjavu pogledajte u nastavku teksta:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • oo

    7. novembar 2018 | 23:45

    To je Kristina, jaka i borbena. Zato i jeste toliko uspesna i zato je narod obozava. Kome se ne svidja, taj moze da se gusi u svom besu, licna stvar, sve je dozvoljeno.

  • Ivana

    8. novembar 2018 | 09:01

    Opet izigrava zrtvu a posle veliku zavodnicu ...pa sve u krug !!!!!!

  • MM

    7. novembar 2018 | 21:20

    Kako hejtere boli što je članica u pinkovim zvezdicama i što je najpopularnija javna ličnost.Samo nastavi ovako zlim dušama u inat koje sede ispred telefona i pljuju te a ti hrabro koračaš unapred.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA