"Imala si previše ljubavi za ovaj grad..." Oglasila se najbolja drugarica Marije Ćurčić (25) koja je sinoć izvršila samoubistvo (FOTO)

- Ljuta sam jer nisam imala bar još jednu priliku da ti kažem da si imala i da ćeš zauvek imati ljude koji te vole, i koji se trude da isprate tvoj nimalo lak tempo, i pruže ti ljubav. Ljubav koja ti je bila potrebna. Jer si velika. Jer si najbolja osoba koju sam znala - napisala je Milica

  • 1

Marija Ćurčić obesila se u stanu u kojem je živela, Printskrin: Youtube/FMJAMVEVO

Brojni prijatelji Marije Ćurčić koja se u nedelju 11. novembra, oko 23 časa, obesila u stanu u kojem je živela, opraštaju se od nje emotivnim porukama na društvenim mrežama.

Nakon srceparajućeg pisma koje je objavio Marijin prijatelj, DJ Vladimir Trifunović, oglasila se i njena najbolja drugarica Milica.

Evo kompletne poruke:

"Ej ti mala čupava...

Ljuta sam na tebe, znaš?! Jako. Ljuta jer nisam ni u ludilu mislila da neću imati priliku da te bar... bar još jednom najjače zagrlim dok nam se kose upliću, i dok svetu delujemo kao dva čupava žbuna koja se njišu. Ljuta sam jer ću te zauvek čekati da mi iz ćoška iskočiš sva srećna i nasmejana, sa dve duple vodke u ruci, govoreći mi: "Evo Mili, stiglo naše piće, nemoj da misliš da ćeš na ovome stati". Ljuta sam jer nisam imala bar još jednu priliku da ti kažem da si imala i da ćeš zauvek imati ljude koji te vole, i koji se trude da isprate tvoj nimalo lak tempo, i pruže ti ljubav. Ljubav koja ti je bila potrebna. Jer si velika. Jer si najbolja osoba koju sam znala. Jer si je*eni čokomafin, koji se ne plaši nikoga, i ničega i koji je spreman da odleti na kraj sveta. Na je*eni kraj sveta. Sa svojim timom raketa. Da uz bljesak krene!

Ljuta sam mnogo. Ponoviću ti to milion puta, i znam da me sada tamo negde u šljokičavom polju okružena unicorn-ima i dugama čuješ i smeškaš se onako ono tvoje, kad znaš da si jako zas*ala, ali ti je osmeh toliko sladak da ne mogu da odolim...

Pokojna Marija sa drugaricom Milicom koja je na Instagramu objavila i ovu poruku, Foto: Instagram/milica_jo

I, čekaj...

Izvini, s kim ja sad da idem na Tajland, skoknem do Kongaa, odem u Njujork, sednem na najvišu zgradu, i dok gledam sneg koji pada slušam Frenk Sinatru u fensi odelu, i pijem vino. Kao prava gospodja, ma znaš bre kako smo sve mi već to smislile.

E, ali, sama? Sama bez moje puzlice koja me čini kompletnom. Jer, ja nisam Mili Vanilii bez tebe. Ja odbijam da budem Mili Vanili bez tebe, niti želim da me iko ikad više tako nazove, a da to ne budeš ti. Nikad.

Volim te beskrajno ludo stvorenje jedno, volim te iz dubine duše i sve bih dala da možeš samo još jednom da me pogledaš i pitaš me: "Trešnjice, a kad mi radimo onu našu tetovažu? Znaš kako smo se dogovorile, jedan deo trešnje ti, drugi deo ja, a zajedno smo potpuna. Zajedno smo jedna".

Vidimo se već negde u budućnost, na nekom lepšem mestu punom svih stvari koje voliš, koje volimo. I molim te da me čekaš, jesi čula? Nemoj da mi zapališ na tamo neki Zanzibar, samo zato što te mrzelo da me čekaš. Bićemo mi opet nekad zajedno, verujem u to, ćao najslađi mafinu na planeti.

Voli te Mili."

VIDEO: Ovo je zgrada u kojoj se ubila lepa Marija

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neša

    14. novembar 2018 | 10:59

    Koju to ljubav grad duguje??? Da li nešto što svaka polupismena osoba napiše treba objaviti. Grad nudi mogućnosti ,grad ne daje, ona je imala mogućnost i iskoristila je. Tragedija je da mlada osoba strada na bilo kojo način. Saučešče roditeljima i gradjanima više pameti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA