"Anđele naš..." Roditelji i sestra dali čitulju Mariji Ćurčić (25) koja se obesila u nedelju (FOTO)

Lepa devojka oduzela je sebi život u stanu u ulici Vladimira Kostića u Beogradu

  • 13

Marija Ćurčić imala je svega 25 godina, Foto: Instagram/__chocomuffin__

Marija Ćurčić (25), voditeljka, manekenka i jedna od najpoznatijih klaberki u Beogradu, izvršila je samoubistvo u nedelju, 11. novembra, oko 23 časa, u stanu koji je iznajmljivala u Beogradu.

Brojni prijatelji i poznanici oglasili su se na društvenim mrežama povodom tragedije koja ih je sve šokirala, jer je Marija važila za pozitivnu i nasmejanu osobu koja se, kako su roditelji rekli policiji, nije žalila niti pokazivala da ima bilo kakav ozbiljan problem, naročito ne tih razmera.

Marija je ostavila majku An Mari (novinarku i voditeljku) i oca Đorđa (gitaristu poznatog benda Del Arno), kao i sestru. Porodica se sada oglasila čituljom.

Marija sa roditeljima i sestrom, Foto: facebook/Djordje Curcic

- Sahrana će se obaviti na Zemunskom groblju u četvrtak, 15.11.2018. u 13 časova sa početkom opela u 12.30. Makice, anđele naš, obasjaj nam ovu noć. Tatko, mami i Coka - stoji u čitulji.

Čitulja Mariji Ćurčić, Foto: Politika

Podsetimo, noć nakon što je Marija sebi oduzela život oglasio se i njen bivši dečko, potresnim crtežom i porukom.

Više o tome OVDE.

VIDEO: Ovo je zgrada u kojoj se ubila lepa voditeljka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mister No

    14. novembar 2018 | 09:58

    Poštovani , clubbing bez psihoaktivnih supstanci 15% prisutnih , nažalost je surova istina. "Tanka je linija što spaja I razdvaja " Paranoja kada se partijanje zavrsi , neizbežno . Ko je partijao zna o cemu govorim. Od najviših uspona do najnižih padova. Nije za svakog ... Uz svo poštovanje svima...

  • DARKO 100%

    14. novembar 2018 | 09:34

    Covek je i tajna i zagonetka

  • Realnost

    14. novembar 2018 | 17:04

    Ja iskreno mislim da je neko ubio.Nasli su je obesenu i niko nista da ispita.Odma daju zakljucke ubila se.A ne pada im napamet da mozda je neko namestio tako.Neka se ispita mobilni telefon,listing zadnjih poziva.Postoje 3 opcije : 1 opcija - Na snimanju sa Ronaldinjom da je doslo do nekog nesporazuma on je uvredio licno .I ona je shvatila to veoma ozbiljno jer je poznati fudbaler uvredio.Ne svatajuci da to sto je poznat ne cini ga nista vecim od ostalih. 2opcija- bivsi decko neka se ispita .Mozda je uticao na to. 3opcija- mozda je neko od fanatika pratio iz kluba do stana .Mozda ih je bilo dvoje.Dovoljno da je drze i nameste da je samoubistvo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA