≫ 

Stao je rame uz rame sa Lazarom Ristovskim, porede ga sa Slavkom Štimcem... Mali Ivan (11) osvojio publiku u filmu "Kralj Petar I", a evo šta kaže o ovom iskustvu (VIDEO)

- Puno su mi saveta dali i zahvalio bih im se svima na tome, naročito Petru Ristovskom, reditelju filma koji mi je puno pomogao da bih odglumio ovako - kaže Ivan, koji je u filmu igrao Momčila Gavrića

  • 1

Talentovani 11-godišnji dečak Ivan Vujić sjajno se pokazao u filmu "Kralj Petar I" na koji je publika dugo čekala, a koji je sinoć premijerno prikazan u Beogradu. Pod rediteljskom palicom Petra Ristovskog koji je debitovao ovim ostvarenjem i još jednom, možda i najzahtevnijom ulogom u karijeri Lazara Ristovskog, film je pobrao sve simpatije gledalaca, a glumci su nagrađeni gromoglasnim aplauzom.

Rame uz rame sa velikim glumačkim imenima našao se i mladi Ivan Vujić koji je utelovio lik Momčila Gavrića.

- Pre svega mi je bilo drago da glumim sa tako velikim glumcima, i zanimljivo. Puno su mi saveta dali i zahvalio bih im se svima na tome, naročito Petru Ristovskom, reditelju filma koji mi je puno pomogao da bih odglumio ovako - kaže Ivan, koji je na setovima najviše vremena provodio sa Milanom Kolakom, Petrom Ristovskim i Radovanom Vujovićem, a snimanje mu nije bilo naporno.

Lazar Ristovski sa suprugom Danicom, sinom Petrom, malim Ivanom/ Foto: ATA Images

Talentovanom Ivanu predviđaju sjajnu glumačku karijeru, a on kaže da mu je škola na prvom mestu, ali da bi jednog dana voleo da se bavi glumom. Svi ga već porede sa sjajnim Slavkom Štimcem, a on vrlo dobro zna o kojem se glumcu radi i koje njegove uloge se i danas prepričavaju.

- Za mene je to veliki uspeh kada me neko uporedi sa tako velikim glumcem i jako je lepo - kaže nam Ivan, koji se sve vreme tokom razgovora sa nama poneo kao pravi profesionalac.

Kada je izašao na scenu nakon prikazanog filma dobio je gromoglasan aplauz i sasvim smo sigurni da će jednog dana na toj istoj velikoj sceni Sava centra dobiti još veći.

Ivan Vujić/ Printskrin: Telegraf

Kompletan razgovor sa Ivanom na premijeri "Kralja petra I" pogledajte u videu na početku teksta.

Film je sinoć premijerno prikazan na tri lokacije u Beogradu koje su bile ispunjene do poslednjeg mesta, nakon čega će glumačka ekipa gostovati u svim većim gradovima Srbije gde će ova herojska priča takođe imati svoju premijeru.

(Marko Pantić/B. Bajić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nensi

    8. decembar 2018 | 00:13

    Divan decak i lepu je ulogu u filmu ostvario, bravo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA