"Izdržala sam i gore, pa ću i ovo": Dragana Mirković se oglasila nakon što je izašla iz bolnice (FOTO)

Pevačica je napustila privatnu kliniku u Beču u koju je bila hitno prebačena kada joj je pozlilo

  • 7

Dragana Mirković izašla je iz bolnice u Beču u koju je primljena u sredu uveče, 19. decembra, a onda se na društvenim mrežama obratila fanovima i kolegama koji su joj pružili podršku.

- Dragi moji, ako je nešto dobro izrodila ova cela mučna situacija, to je da sam sad definitivno shvatila koliko imam ljubavi i podrške. Hvala svim fanovima i kolegama na velikoj podršci koja mi beskrajno znači u ovoj, za mene neshvatljivo teškoj situaciji. Hvala svima koji ste me zvali i pisali, ganuli ste me. Osećam se bolje, a biću i odlično jer znam da imam iza sebe armiju iskrenih prijatelja. A što se svega ostalog tiče, izdržala sam i gore, pa ću i ovo izdržati. Volim vas - napsala je pevačica.

Podsećamo, Dragana Mirković nedavno je imala verbalni sukob sa Cecom Ražnatović na snimanju novogodišnjeg programa na RTS-u (snimak razgovora poslušajte OVDE).

Dva dana kasnije, 19. decembra, Ceca je okupljenim medijima povodom proslave Svetog Nikole dala intervju na tu temu.

Kasnije te noći Dragana je primljena u bolnicu, a imala je povišen pritisak, glavobolju i ubrzan rad srca.

VIDEO: Dragana: Da li se mi poznajemo?! Ceca: Pa ne znam, ti odluči!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • tanja

    21. decembar 2018 | 21:16

    E to je ta perfidnost i izigravanje žrtve... Završila u bolnici jer mi se nije dopao ton kojim joj je Ceca uzvratila???? Ma daj molim te! U kom svijetu ti živiš?

  • Mia

    21. decembar 2018 | 18:15

    Njih dve se srele, razmenile 2 rečenice, Dragana sama objavila na instagramu, tagovala Cecu. Ova joj odgovorila i Dragani od toga pozlilo? ma kako da ne...Dragani u svakom slučaju sve najbolje i brz oporavak...

  • Buba

    21. decembar 2018 | 21:14

    Kakve veze ima Ceca sa tim sto je Dragani kao bilo loše. Malo se isfolirala da bi se o njoj pisalo. Kakvi fanovi, imaju li pametnijeg posla i svojih briga od briga o pevaljkama. Boli njih uvo za vas, one žive od takvih koji trče u Arenu, Sava centar i slušaju ih.😈

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA