≫ 

Karleuša ispričala nikad ispričanu priču o Kijinoj mami, koju je čula lično od Tošića, a zbog koje je odmah prestala da proziva Kristinu!

- Što se te devojke tiče, želim joj svu sreću - izjavila je Jelena Karleuša u emisiji uživo o Kristini Kiji Kockar

  • 90

Nakon što je žestoko prozvala Bubu Korelija i Jalu Brata, Jelena Karleuša, čije je ovo prvo pojavljivanje na televiziji Pink posle pet i po godina, dotakla se i pobednice Zadruge 1 Kristine Kije Kockar.

Poznato je da se Jelena i Kija ne mirišu i da su se prozivale putem društvenih mreža, pa je bilo neizbe pitanje vezano za nju u emisiji "Amdiži šou".

Ognjen je samo upitno rekao "Kija"...

- Evo, ja nju pozdravljam! Šta želiš da ti kažem? - nasmejala se Jelena ironično, pa ispričala zbog čega je došlo do prepucavanja između njih.

- Ja to radim s razlogom i smišljeno da bih izazvala to što izazovem, ali oni se pecaju na to. Generalno, nemam ništa protiv... Konkretno, što se te devojke tiče, želim joj svu sreću - izjavila je Jelena.

Jelena Karleuša/ Printskrin: TV Pink

A zatim je ispričala jednu tugaljivu, pritom istinitu priču koja se tiče Kristine i njene majke Nadice, a koju joj je ispričao suprug Duško Tošić i zbog koje je prestala da proziva Kiju.

- Ima jedna priča. Nisam je nikad ispričala. Možda ona to ni ne zna. Ali stvarno. Ispričao mi je Duško. Kada sam ja imala te žestoke komentare apropo te male, Duško je rekao: "Nemoj više da je diraš, zato što, kada sam bio mali, dok sam trenirao fudbal i bili smo siromašni, njena majka je meni davala ručak"... U tom nekom restoranu u kojem je radila. Eto, tako mi je stvarno rekao - ispričala je Jelena.

Kija i njena majka Nadica/ Foto: ATA Images

- Pa, jesi li tad prestala? - pitao ju je Ognjen misleći na prozivke.

- Jesam. I sad mi je žao - priznala je Jelena.

- Ja ništa ne kažem slučajno, ali skoro uvek mi bude žao. Ne izvinim se, ali imam meru da se uvek zaustavim na određenoj tački. Ali uvek mi bude žao. Što ne znači da će mi večeras biti žao bilo koga... Možda će mi sutra biti žao - završila je.

Jelena Karleuša/ Foto: A.Nalbantjan

VIDEO: Karleuša posle 5 godina ponovo na Pinku, u pink haljini!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • konobarice

    26. decembar 2018 | 09:42

    koliko puta je nadica plaćala iz svog džepa te rućke? Ili su darovali vlasniki a ona samo donosila tanjire do stola? Katastrofa, koje gluposti -izgleda u Srbiji konobarice najbitnije?

  • Www

    26. decembar 2018 | 08:57

    Slobodane Radanovicu na casove kod Duska Tosica. Ne pisem to sto zelim reci da je tebe Kija hranila, jer to nije tacno da se pogresno ne shvati, nego da naucis kako se cjene i ne zaboravljaju ljudi koji su bili uz tebe kada nisi imao nista i bez stida to kazu.

  • Pitamse

    26. decembar 2018 | 02:12

    Neverovatno, svaka cast. E, to je dobra porodica koja ne grabi samo za sebe kao poneki koji se predstavljaju kao puni ljubavi ali to je samo prema sebi i svom dzepu. Interesantnu pricu je isprical Jelena.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA