≫ 

Kija se oglasila nakon Karleušine izjave da je njena majka hranila Duška Tošića, pa ispričala još nešto!

- Jelena je par puta dolazila u restoran, gde moja mama još uvek radi, sa Duškom, i ostavljala je veliki bakšiš mojoj majci, ni ne znajući priču - objasnila je Kristina

  • 23

Nakon što je Jelena Karleuša javno ispričala da ju je Duško Tošić zamolio da ne proziva Kristinu Kockar pošto mu je njena majka Nadica Zeljković davala da jede kad je bio dete, oglasila se i Kija.

Kako kaže za Telegraf, znala je za ovu priču, ali nije želela da je iznosi u javnost.

- Ja sam znala za tu priču, ali nije na meni bilo da je ispričam jer glavni akter je tu Duško i moja majka, koji nisu deo estrade i nikad nisam ni pomislila da iskoristim to protiv Jelene i njene porodice. Lepo od Duška što se setio, a i od Jelene sto je ispričala - počela je Kija.

- Duško nije jedini uspešni sportista koji se setio dobrih dela moje majke, ima ih tu dosta. Svi su oni sada ostvareni, ali tad u tom trenutku im je taj obrok značio i to se ne zaboravlja. Ja sam na svoju majku ponosna i obe smo pobornici toga da se dobro dobrim vraća i da uvek pomognemo ako smo u mogućnosti. Inače, Jelena je par puta dolazila u restoran, gde moja mama još uvek radi, sa Duškom, i ostavljala je veliki bakšiš mojoj majci, ni ne znajući priču - objasnila je Kristina za Telegraf.

Šta je Karleuša rekla o Kiji i njenoj mami pročitajte OVDE.

VIDEO: Karleuša posle 5 godina ponovo na Pinku: Došla sam u miru!

(V.Đorđević)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jeca

    26. decembar 2018 | 12:19

    Koliko ste ljubomorniiiiiii 😂😂😂 Kija, hvala ti sto postojiš i nerviraš ove nemoralne "sa" mozgom 😂😂😂

  • Ciganin 1976

    26. decembar 2018 | 12:13

    Jos samo da si ti STOTI DEO tvoje majke a ne sto si povukla svo ZLO na oca koji te ostavio i iskompleksirao za ceo zivot,gde bi ti kraj bio !!!

  • Opi

    26. decembar 2018 | 11:57

    Jk je osetila da sa Kijom ne moze kao sa ostalim da se sprda sa estrade, pa je odlucila da je ne proziva. Dusko na nju ne moze da utice. Kija je superiornija u odnosu na jk.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA