≫ 

Karleuša otkrila detalj vezan za svoj polni organ, objavila zabrinjavajuće poruke, pa okačila sliku penisa: Ovo je mikro ku*čić Ognjena Vranješa! (FOTO)

Karleuša se ne smiruje, a svojim objavama napravila je pravu pometnju na društvenim mrežama

  • 40

Javni rat između Jelene Karleuše i Ognjena Vranješa se nastavlja, a pevačica je nakon brutalnog otvorenog pisma i fotografije uplakanog fudbalera, objavila poruke za koje tvrdi da joj je fudbaler slao i pretio da će se ubiti, a onda i sliku penisa navodeći da je takođe njegov.

- Ovako je Ognjen Vranješ pretio da će se ubiti i tvrdio da mi je najbolji drug - napisala je Jelena uz fotografiju.

Karleušina objava na tviteru, Foto: Twitter/@karleusastar

- Poslala mi jedna koleginica sliku mikroku*čića Vranješa. Pošto šalje svima - poručila je Karleuša. Sliku bez cenzure koju je Jelena objavila pogledajte OVDE.

Karleušina objava na društvenim mrežama, Foto: Twitter/@karleusastar

Međutim, za slike koje su takođe procurele u javnost, a na kojima se navodno vidi njen polni organ, Karleuša je imala objašnjenje.

- Draga javnosti, slike na kojima se vidi ženski polni organ nemaju veze sa mojim polnim organom. A evo otkricu vam i tajnu. Kad sam već primorana. Imam MLADEŽ na tom mestu. Vrlo karakterističan. Moj muž to zna. Nažalost primorana sam da ovakvu intimu delim sa vama - poručila je ona.

Karleušina objava na Tviteru, Printskrin: Tviter/Jelena Karleuša

Povodom cele situacije oglasio se i Jelenin suprug fudbaler Duško Tošić, a šta je rekao o navodnoj aferi Karleuše i Vranješa pročitajte OVDE.

VIDEO: Jedini zajednički snimak Karleuše i Vranješa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • jessica

    15. januar 2019 | 07:17

    A ti cuvas slike od malog crvica????Ako te nezanima sto nisi brisala????Ovim si se potezom sama izblamirala,ne razmišljaš sama sebe si ukopala!!!!

  • Dača

    15. januar 2019 | 08:06

    "poslala koleginica" hahahahahah

  • Ja

    15. januar 2019 | 06:57

    Ženo. Pokri se ušima I ćuti. Molim te.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA