≫ 

"Ovako reaguje šizofrena budala": Karleuša objavila još jednu prepisku sa Vranješom, nastalu nakon što je priča o navodnoj aferi počela! (FOTO)

- Nakon toga je krenuo sa montažom, a zatim na svom Instagramu i potvrdio da je sve fotomontaža - deo je Jelenine poruke

  • 66

Foto: Marko Jovanovic, Profimedia

Nakon otvorenog pisma u kojem Ognjena Vranješa naziva crvom kojem je bolje da se iseli, poruka u kojima fudbaler navodno piše da može umreti, fotografije na kojoj navodno plače, te slike penisa za kog je navela da je njegov, Jelena Karleuša objavila je još jednu prepisku.

Ovaj put, reč je o porukama nastalim nakon što je čitava afera počela da se provlači po medijima.

- Ovako šizofrena budala Ognjen Vranješ reaguje kada ga molim da ne napada mene i moju porodicu. Čak tvrdi da će protiv novina svedočiti na sudu. Nakon toga je krenuo sa montažom, a zatim na svom Instagramu i potvrdio da je sve fotomontaža. Njegov bosanski broj namerno ostavljam - napisala je Jelena.

Evo i prepiske:

Foto: Twitter/karleusastar

Povodom cele situacije oglasio se i Jelenin suprug, fudbaler Duško Tošić, a njegovu izjavu o navodnoj aferi Karleuše i Vranješa pročitajte OVDE.

VIDEO: Jedini zajednički snimak Karleuše i Vranješa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sneza

    15. januar 2019 | 13:14

    Tosicu..Tosicu Koga si ozenio..mucenice

  • Deysi

    15. januar 2019 | 12:37

    Da je neki frajer u pitanju pa da mu i povjerujemo. Dusko je za njega izmislio i ljepotu i sve ostalo.Da je htjela da vara muza nasla bi boljeg od njega a ne ovu nakazu.

  • Monopol

    15. januar 2019 | 13:39

    Dzabe se sladite da li ste svesne da cak i ako se razvedu Dusko ce Jeleni morati da placa ogromnu alimentaciju? Dusku i nije u interesu da se razvede.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA