≫ 

"Šaban je dolazio tajno da viđa Roberta u moje dvorište": Progovorila žena koja je odgajila Šaulićevog vanbračnog sina

- To je radio godinama, gotovo pola Robijevog života je tako bilo - rekla je komšinica Radovanka, koja je vodila računa o Šaulićevom vanbračnom sinu Robertu

Na sahrani Šabana Šaulića prisustvovao je i vanbračni sin pokojnog pevača Robert Omaljev. Njega je u mladosti odgajila komšinica Radovanka, poznatija kao baka Seka. Ona je neposredno pre sahrane Šabana Šaulića progovorila o Robertu Omaljevu.

- Majka mu je radila u Nemačkoj, a njega je ostavila kod tetke u Batajnici. Jednog dana tetka je odlučila da ga odvede u Zrenjanin kod babe i dede jer joj njegova majka Nena nije slala novac za njegovo izdržavanje. Baš tada smo moj pokojni suprug i ja prošli ispred kuće gde su živeli Nenini roditelji i ugledali bebu samu na ulici. On je tada imao samo 10 meseci. Ja sam ga odmah povela u našu kuću, dete mi je odmah priraslo za srce. Šaban i Goca su redovno dolazili da obilaze Roberta. Šaulić mi je poklonio zlatne minđuše, koje i danas nosim, i skupocene vaze. Davao mi je novac za sve što je Robertu bilo potrebno, a ja sam ga vodila u banju Rusanda kod Melenaca na terapije da bi prohodao. Dok sam radila u bašti, zavežem Robija na leđa i kopam. Međutim, ubrzo je prohodao, ali i dan-danas ćopa na nogu - rekla je Radovanka za Srpski Telegraf.

Robert, vanbračni sin Šabana Šaulića Foto: Marko Jovanović

Ona je navela da ju je Šaban zvao da pita da li Robertu nešto treba.

- Dolazio je tajno da ga viđa u moje dvorište. To je radio godinama, gotovo pola Robijevog života je tako bilo. Kad sam pitala Šabana zašto više pažnje ne obrati na Roberta, on je samo ćutao - zaključila je Radovanka.

VIDEO: Ekskluzivni snimak! Vanbračni sin Šabana Šaulića došao na očevu sahranu

VIDEO: Šabanov vanbračni sin čekao pred vratima kapele da uđe i poljubi kovčeg u kojem mu je otac

(Telegraf.rs/izvor: ST)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Banja Luka

    23. februar 2019 | 23:42

    Sramota za porodicu Šaulić. Ta Goca, da je prava žena a nije, bar na taj dan bi prešla preko svega, nazvala čoveka i rekla budi pored nas da ga dostojanstveno ispratimo. Verovatno nije bio ni na komemoraciji...zamislite vi njegovu bol, otac mu umro, a on kao da ne postoji da nije njegov sin?! Dalje, Šaban je zaradio milione proputovao celi svet pa zar nije mogao da pomogne sinu po pitanju zdravstvenih problema? I Šabanove ćerke imaju decu iz prvog braka i to im je normalno, muževi prihvatili decu...Gospodja Goca sve prepisala na sebe, ugovarali mu tezge za celu godinu a on bolestan čovek. Zar malo imaju? Samo pare su bitne....Podrška Robertu, i traži svoj nužni deo, Srećnooo. A dve dame i sin Mihajlo su mi tako pali u očima, ista krv ili ko šiša polubrata, nije naś nivo. Sramota

  • Jasna

    23. februar 2019 | 21:50

    Gordana,ogresila si se o Roberta. I on je isto ko Mihajlo Sabanu SIN. Da,imaju jednaka prava Imali su i jednaka prava na ljubav oca ali je Robertu bila uskracena Zasto i zbog koga je Saban iso krisom da vidi prvenca sina Roberta a ne slobodno? Jadnicak na sahrani ste ga tretirali kao siroce,a trebao je biti pored sanduka svoga oca. Sve sto imate to vam je Saban steko i omogucio da uzivate. Ali budite kao on sto je bio skroman i dobrodusan i prirodan a nikada ptepotentan. Slava Sabanu. A vi ako ste gresni ima Boga.

  • rada

    23. februar 2019 | 19:45

    Robert ima epilepsiju i ne copa, nego tesko pokrece celu levu stranu tela, i ruku i nogu. Vidite kako na slici pridrzava levu ruku. Ali je posten decko i vredan i tako bolestan se bori, a oca je ispostovao svaka mu cast. Porodica Sauluc je sramota za ljudski rod.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA