≫ 

Sloba podnosi tužbu zbog knjige o Luni?

Radanović kaže da će podneti tužbu protiv autorke knjige, ukoliko se ispostavi da su u njoj, bez dozvole, objavljenje njegove fotografije

Pevač Slobodan Radanović uveliko radi na novim pesmama, ali i na projektu "Pinkove Zvezde" gde je u ulozi žirija sa bivšom ženom Kristinom Kijom Kockar.

Radanović ne krije da se sa Kijom konsultuje u vezi pesama, ali i da se tokom snimanja "Pinkovih zvezda" svašta događa  ispod stola.

- Njoj se sviđaju. Ja sam iskren, kad mi se nešto sviđa ja njoj kažem, kad mi se ne sviđa neki deo u pesmi ja joj i to sve kažem, ali do sada je imala sve super pesme - rekao je Sloba i otkrio atmosferu sa snimanja.

Luna i Sloba u vreme romanse, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Zabavljamo se odlično na "Pinkovim zvezdama", žiri je top, baš smo snašli i već smo ostvarili pozitivnu energiju između nas, Kristina je do mene. Šutne me ispod stola ponakad, ja samo štipam. Nekad se domunđavamo što se tiče kandidata, a nekad i privatno nešto - objasnio je pevač.

Sinoć je održana promocija knjige "Igra sudbine" u kojoj je opisana ljubav Radanovića i njegove bivše devojke Lune Đogani u Zadruzi 1, što pevača nije nimalo oduševilo.

- U toj knjizi se provlače neke moje slike, niko me nije ni pitao za to. Ako objave neke stvari o meni za koje budem imao osnova da ih tužim, ja ću da ih tužim - rekao je Radanović za Premijeru.

VIDEO: Kija: Sloba i ja se peckamo u žiriju

VIDEO: Sloba o Kijinom dečku: To je rekla da bih ja čuo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stasija

    12. mart 2019 | 13:25

    Knjiga ne moze pisati neko, ko nikada nije upoznao osobu, o kojoj pise. Zena, nikada nije upoznala Lunu. Znaci, nogu biti sve lazi, jer je informacije dala isoba, koja ne zna sve.DRUGO informcije je morala dati majka, ali onda je trebalo napisati sve. To kakav je zivot imala, a zna se u kajvoj porodici zivela. Neodgovornoj. Jer, kako ostaviti decu sa 14 i 12 i otici. Da li ce reci, kako ju je ostavila vec tada samu u ovom gradu, ne pitajuci kako ce i sta ce? Da li ce spomenuti, ko.ju je uzeo 2 godine i naterao da zavrsi skoku? Porodica koja ju je uzela i pazila, kojoj je ucinila zlo. To je bio vid zahvalnosti. I konacno, kako pisati i spominjati imena, bilo cija...a da ne pitas za dozvolu. Sloba ka i.mnogi, ce.moci tuziti, jer ako ima imena i slika, a pitali nisu...morat ce platiti preko suda. I na kraju..cemu ovo?.Jeli to zato sto je Kija napisala autobiografsku, pa jrenuli oni isto. Ovo je smesno.i iritirajuci. Neko drugi da pise a pri tom vas u zivotu, video nije. Iritirajuci. Onda mozda moze i neko drugi, ko poznaje Lunu i bio sa njom, napisari SVE. I STA CE BITI ONDA? KARAMBOL. HVALA LEPO.

  • 👤

    12. mart 2019 | 12:30

    Treba i Lunci i ti da se nadjete zajedno na optuzenickoj klupici. Ne zna se ko je gori...ona balavica napaljena sto te navabila ili ti koji si pristao kao ozenjen zreo muskarac. Oboje ste za sumu, pa tamo zivotinjske nagone da si ispunjavate.

  • Zlaja

    12. mart 2019 | 13:32

    Narode,nisam pravnik,ali nije da sam i dunster.Sloba ima pravo da tuzi,pisca knjige,recenzenta i izdavacku kucu,ako su mu slike objavljene i cak ako se prepozna i u drugom navedenom imenu.To nikakve veze nema sa Lunom,ni sa ostalim clanovima njene porodice.Ako Sloba tuzi bilo koga,advokat uz pomoc sudskog organa,moze odmah da obustavi distribuciju knjiga do okoncanja sudske parnice.Inace ova knjiga ne moze doprineti nista Luni,jer je pisana po nahodjenju,odnosno stavovima pisca i tutora(Anabele kao fizickog lica)a ne strucnog lica,koji potkrepljuje pricu o nekoj rialiti zvezdi,ili nepostojecoj rialiti prevari,koju eventualno moze i produkcija da spinuje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA