≫ 

Milica Dabović priznala da je nekoliko puta pokušala da se ubije, ceo studio zanemeo, a onda je saopštila novosti o ocu svog deteta!

- Meni su zamerili pre neki dan kad sam izjavila da sam par puta htela da izvršim samoubistvo, zato što sam imala užasne godine u karijeri, jer su me ponižavali, šikanirali... - istakla je Dabovićeva.

  • 5

Milica Dabović priznala je da je pokušala sebi da oduzme život, u vreme kada je bila ponižavana i kada je prolazila kroz strašne godine u košarkaškoj karijeri.

- I dok sam igrala košarku svi su govorili: "Ona igra, lako je njoj, ne zanima je ništa, zarađuje pare, kupuje skupe automobile". U tom jednom timu kad odeš hoće predsednik da spava sa tobom. Trener ti ne da da igraš zato što hoće da forsira jednu, drugu. Ti plačeš, lupaš glavom o zid... - rekla je Milica.

- Meni su zamerili pre neki dan kad sam izjavila da sam par puta htela da izvršim samoubistvo, zato što sam imala užasne godine u karijeri, jer su me ponižavali, šikanirali... Ja sam ceo život zarađivala sa svoje dve ruke, sa svoje dve noge - istakla je Dabovićeva.

Milica Dabović, Printskrin: Youtube/RTV Pink Official

Međutim, ona je saopštila i veliku promenu u njenom životu, a tiče se muškarca sa kojim je dobila sina Stefana.

Naime, Milica se porodila 21. decembra 2017. godine, ali je donedavno sama brinula o detetu, pošto ju je, kako je isticala, partner sa kojim je ostala trudna prevario i lagao.

- Ništa se loše nije desilo između nas dvoje, već smo se jednostavno rastali. On je krenuo svojim, a ja svojim putem. Nikad nisam volela da se oslanjam ni na čiju pomoć, već sam sve u životu uradila sama, pa će tako biti i ovog puta. Nije mi teško da donesem odluku da sama odgajam dete. Štaviše, to će za mene biti pravo uživanje - rekla je Milica za jedan nedeljnik.

Milica Dabović, Printskrin: Youtube/RTV Pink Official

Ipak, Vuk Roten, iliti Ljuba, kako se pisalo da se stvarno zove, sada je sa njima i imaju dobar odnos.

- Ja sam imala faza, ali opet, nekako, u životu sam odlučila vrlo brzo da se ponovo rodim. I, rodila sam dete, prvenstveno za sebe i zbog sebe. Posle silnih medalja koje sam osvojila, to je bilo nešto za šta sam ja živela i smatrala sam da jedna žena, izvinjavam se ostalima, koje nisu ostvarene kao majke, ali to je najveća medalja - rekla je Milica.

- Na današnji dan njegov otac je... Ne želim da komentarišem da me nešto ne pogodi odozgo... Zaista divan, i prema meni i prema njemu. Tata se vratio, tu je. Zaista je uz nas. Ne bih mnogo da ga hvalim... (smeh) - saopštila je Milica.

VIDEO: Ispovest devojke koja je pokušala da se ubije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eh tugo moja

    24. mart 2019 | 12:23

    Oću starleta da budem

  • Jeretik

    24. mart 2019 | 12:49

    Bavite se sportom " U zdravom telu zdrav duh " , upss.

  • Lepa

    24. mart 2019 | 19:14

    Zar su to razlozi sa samoubistvo??? Nemaju one pojma sta su muke i problemi??? Izbeglustvo, 20 hemoterapija, nesposobna za posao, bez financija....i nikad mi to nije palo na pamet, i nece.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA