Sloba se oglasio nakon priča da mu preti Kijin novi dečko, pa sve obrisao! (FOTO)

Pevač je na prilično duhovit način odgovorio putem društvenih mreža

  • 22

Kristina Kija Kockar nedavno je ispričala da ima novog dečka, nije želela da otkrije o kome se radi, a naglasila je da je izvesnog muškarca, od njoj bliskih ljudi upoznala samo njena mama Nadica.

Nakon ovoga pojavile su se priče da Kijinom novom dečku preti njen bivši muž Sloba Radanović, na šta je pevač odreagovao na Instagramu.

Kijin momak da ne preti jer mene čuva "Roki 4" osmi deo - napisao je Sloba na Instagram storiju, uz fotografiju izvesnog mladića.

Slobina objava na svom Instagram storiju, Printskrin: Instagram/slobaradanovic

Podsetimo, Sloba je nakon Kijinog priznanja da ima novog dečka pred našom kamerom rekao da ima utisak da je to rekla samo da bi on čuo, te da se smejao kada je saznao.

Smejao sam se. Imao sam utisak kao da je rekla to samo da bih ja to čuo da kao ima dečka. (smeh) Ali, ako ima, ja joj želim sve najbolje u vezi. Svakako joj želim sve najbolje - rekao nam je Radanović.

Pogledajte kompletan snimak:

VIDEO: Kija: Sloba i ja se peckamo u žiriju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Analiz

    25. mart 2019 | 18:05

    Dva iskompleksirana foliranta, polupismeni, neoprazovani, nekulturni, prosti koje moze da podrzava isto takav svet!

  • Ivana Odgovor

    25. mart 2019 | 18:32

    Igraju igru. Misle narod glup. E foliranti uramite Luninu sliku i zahvalite joj što vas izvuće iz sveta nebitnih. Iako ruku na srce narodu ste i dalje nebitni.Pinku ste bitni, a zašto to oni znaju.

  • Alisa

    25. mart 2019 | 17:14

    To na instagramu. U stvarnosti, Slobodanu treba stalno neka zena da se iza nje sakrije, da se ona obracuna sa Kristinom. Kristina je navikla da se bori sama od kad zna za sebe,a greska joj je sto je od njega ocekivala da se bore zajedno a izgleda da jos to ocekujte.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA