≫ 

"Ja sam ljakse u prnjama, a ona u haljini od zlata!" Baka Prase odlepio za Anastasijom Ražnatović, a onda se oglasila i ona! (VIDEO)

- Ako mi se Anastasija ne javi posle ovoga, ja ne znam. Onda ona nema dušu - rekao je Bogdan

  • 6

Najpoznatiji domaći jutjuber Bogdan Ilić, daleko poznatiji kao Baka Prase, komentarisao je novi spot Anastasije Ražnatović za pesmu "Rane" i sudeći po onome što je govorio načisto je "otkinuo" na Cecinu ćerku!

- Kakva koreografija, je l' ovo ima negde, jaooo! Danas, Anastasija Ražnatović, Cecina ćerka... Nadam se da to neće biti razlog zbog kog će me ona odbiti. Sladak sam dečko, ali problem je što sam ja ljakse, nisam za takvu damu, lepoticu! - počeo je Bogdan.

Baka Prase, Printskrin: Youtube/Baka Prase

- Ona je kao, razumeš, princeza, a ja sam onaj kovačev sin koji ide da ubije aždaju!Ja sam taj lik i valjda ću jednog dana ubiti aždaju i oženiti princezu. To je moj cilj, to je ideja! Ali, je*i ga... Ja sam u prnjama, a ona u haljini od zlata. Kako ja kao ljakse da se svidim takvoj princezi? Još podrigujem ovako - rekao je Ilić, a onda je pustio pesmu.

Bogdan komentariše Anastasijinu pesmu i spot, Printskrin: Youtube/Baka Prase

- Uh, naježio sam se! Je l' se vidi? Ako mi se Anastasija ne javi posle ovoga, ja ne znam. Onda ona nema dušu - rekao je.

- Pogledajte kako mi je namignula, znala je da ocenjujem pesmu, to je pogled za mene. Kako je lepa sa zavezanom kosom. Hajde što je lepotica, nego što peva kao anđeo - rekao je.

Anastasija se ipak oglasila i na Jutjubu je prokomentarisala Bogdanove komentare.

Plačem od smeha. Ovo je vrhunski, poštovanje za tebe – napisala je Ražnatovićeva, a Baka je uzvratio da mu je poenta bila da joj izmami osmeh.

Anastasijin komentar ispod Jutjub snimka, Printskrin: Youtube/Baka Prase

Pogledajte i snimak:

VIDEO: Zmijsko telo Anastasije Ražnatović nije za one sa slabim srcem

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA