"Zinula mu guz*ca za više para... kad je ostao sam nije imao šta da jede 2 godine!": Milić Vukašinović opleo po Bebeku! (FOTO)

- Trošio je enormno i uslovio je Bregu da mu daje i od njegovih autorskih honorara jer Brega svašta ima, a on nema ništa - napisao je Milić

  • 0

Bivši bubnjar grupe "Bijelo dugme", Milić Vukašinović žestoko je isprozivao Željka Bebeka i otkrio zašto je iz njegovog ugla Bebek napustio grupu "Bijelo dugme".

Milića su na društvenim mrežama pitali zašto je Željko napustio grupu, a bivši bunjar grupe "Bijelo dugme" bez dlake na jeziku osuo je paljbu po Bebeku.

- Zinula mu guz*ca za više para jer je trošio enormno i uslovio je Bregu da mu daje i od njegovih autorskih honorara jer Brega svašta ima, a on nema ništa i da je on "Bijelo Dugme", a onda kad je ostao sam nije imao šta da jede dve godine, dok se grupa "Bijelo Dugme" vinula još više - napisao je Milić na svom Tviter nalogu.

Printskrin: Twitter/Militch

Podsećamo, sukobi između članovima grupe "Bijelog dugme" dešavali su se i ranije. Za doček Nove 2018. godine potukli su se Mladen Vojičić Tifa i Alen Islamović, a tuča na crnogorskom primorju je nastala zbog navodne dugogodišnje netrpeljivosti.

Bebek je bio član "Bijelog dugmeta" do 1984. godine i iskreno je govorio o tuči Tife i Alena.

- Rokenrol trpi sve. Nazovimo i to rokenrolom, bez obzira na to koliko s tim više nemam veze. Potičemo iz tih vremena u kojima smo svi nekako počinjali sa rokenrolom pa kad se i tako nešto desi, meni to nije ništa tragično, niti se sablažnjavam. Da je neprijatno jeste, da nije lepo, i to je tačno - rekao je tada Bebek za portal "Index.hr".

VIDEO:  Alen Islamović izabrao Lunu umesto Kije, a evo i zašto

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA