≫ 

Kija priznala da je raskinula sa dečkom, a onda otkrila pravi razlog zbog kojeg je okončala vezu!

Kockareva je stavila tačku na ljubav sa dečkom iz inostranstva

  • 98
Rođendan Milana Miloševića Fotoo: Nikola Tomić

Kija Kockar priznala je da je raskinula sa dečkom sa kojim je nekoliko meseci bila u ljubavnoj vezi.

Kija je u februaru ove godine za domaće medije otkrila da je već nekoliko meseci u vezi sa dečkom iz inostranstva, ali njegov identitet nije želela da otkriva, te je istakla da ga je upoznala samo njena majka Nadica.

Kija, Foto: Nikola Tomić

Međutim, ipak ova veza na daljinu nije dugo potrajala, što je Kija i priznala.

- Imala sam dečka do skoro, ali smo raskinuli. Rastali smo se zbog daljine, ali smo ostali u dobrim odnosima - rekla je Kija za emisiju "Ekskluzivno".

VIDEO: Edita odgovorila Kiji na prozivke:

VIDEO: David i Ana kopiraju Lunu i Slobu... Meni se okrene želudac kad ih vidim

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tačkica

    5. april 2019 | 11:36

    Zabavno je citati komentarisanje o njenom pevanju, vezama, da li govori istinu ili ne, ali pominjanje njenog crkvenog razvoda je izuzetno ruzno. Devedeset devet posto parova koji se razvedu, nikad se ne razvedu i crkveno, je je crkveni brak obicaj i verovanje i jedna divna tradicija, a pravno validan je opstinski brak. Ako su se razveli opstinski, po nasem zakonu, oni su ljudi razvedeni. I to je kraj. O crkvi i crkvenim obicajima, nemojte, mnogo je ruzno.

  • Mirjana

    5. april 2019 | 13:23

    Baš je briga! Prelepa, pametna sa harizmom do neba! Može da bira, samo nek je zdrava i sretna!

  • psiho patka - školski primer

    5. april 2019 | 13:07

    Od prvog dana sam primetio nesklad između reci i ponašanja. (nacin govora, grimase, ton...), pa sam odlucio napisati MOJE MIŠLJENJE ILI DOŽIVLJAVANJE KIJE: - SVE, SVE je usmereno ka zadovoljavanju NJENIH potreba!, otsutnost straha ("bezgranicnost","drskost", graditi karieru bez talenta), osecaj praznine ("ništa je ne cini srecnom"),aroganca (variacija sarkazma?), šarmantnost (smeškanje, "prosipanje šecera",udvaranje, hvalisanje), asocialnost (sama rekla)- nesposobnost bliskosti u odnosima (održava samo njenim interesima zanimive odnose?), patološka lažljivost (mnogo toga), usmeravanje krivice na druge (Sloba, Luna - glumatanje žrtve?), manipulativnost (promeljive price),otsutnost empatije,

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA