≫ 

Dea nam se nasmejala, a onda je napravila jedan pokret i pokazala kolika je lavica! (VIDEO)

- Osećam se sjajno - rekla je voditelja kroz smeh

  • 11

Voditeljka Dea Đurđević gostovala je na matičnoj televiziji "Pink", prvi put nakon stravične nesreće koja joj se desila 7. februara. Tačnije, u emisiji "Nacionalni dnevnik", gde je pričala o svom zdravstvenom stanju i oporavku.

Dea nije skidala osmeh sa lica, a ekipa portala Telegraf.rs sačekala je gospođicu Đurđević nakon završetka njenog gostovanja, pri čemu je podelila pred našom kamere utiske.

- Osećam se sjajno. Posle "Pinka" se uvek osećam sjajno. Sada se vraćam u bolnicu. Šta god doktor Bumbaširević kaže, ja to pratim, ali sada je lakše, sada može da se hoda - rekla je Dea, koja je dodala da jedva čeka da se vrati na posao:

- Jedva čekam, sada kada sam ih videla (kolege sa televizije "Pink"), sada jedva čekam da se vratim na posao - navela je voditeljka.

Njen kolega iz "Novog jutra" Predrag Sarapa svojevremeno je izjavio da ne želi drugu kolegu/koleginicu i da čeka isključivo Deu.

- Nego šta, sada je i došao Gde sme. Misliš da sme? Drugo je kada mene nema - prokomentarisala je ovu Sarapinu izjavu kroz smeh Dea Đurđević, koja je krenula put bolnicu. Pre nego što je ušla u kombi , ona je digla nepovređenu ruku, stisnula je i time pokazala da je borac i da je prava lavica.

Šta je još rekla Dea Đurđević, pogledajte na snimku na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA