≫ 

Vetar u kosi, bujne grudi u prvom planu... Selma Hajek objavila zanosne slike iz Rovinja i dobila 400.00 lajkova! (FOTO)

Glumica je u Hrvatskoj već nekoliko dana zbog snimanja novog filma koji će se naći u bioskopima 2020.

  • 4

Selma Hajek nedavno je stigla u Rovinj gde snima film "The Hitman's Wife's Bodyguard" koji će iduće godine biti u bioskopima, a fotografije zanosne glumice koje je objavila na društvenoj mreži za manje od 24 sata dobile su više od 420.000 lajkova.

Holivudska zvezda pozira u strukiranoj, cvetnoj haljini sa puštenom kosom, a Selmina odevna kombinacija naglašava njene zanosne obline, pa su glumičin seksepil i lepota u prvom planu.

Selma je objavila dve zanosne fotografije na kojima je pokazala da je prava prirodna lepotica, te dokazala i zbog čega važi za jednu od najlepših glumica.

Drugu fotografiju pogledajte klikom na desnu strelicu:

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek) on

Podsećamo, Selma se već oglasila pri dolasku u Hrvatsku i na društvenim mrežama podelila fotografiju u zagrljaju kolege Semjuela L. Džeksona.

Film "The Hitman's Wife's Bodyguard" u bioskopima naći će se sledeće godine, a fanovi holivudse glumice jedna čekaju da vide njeno novo ostvarenje.

VIDEO: Ona uživa u vezama sa mlađima posle razvoda:

(Telegraf.rs/Index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA