Tajna čuvana 35 godina! Otac Baka Praseta bio u braku sa Oljom Bećković: Predavao joj na fakultetu, a onda su se venčali

Kako saznaje Telegraf, voditeljka se udala za Ilića kada je bila mlada, ali nije poznato koliko je njihov brak trajao

  • 13

Olja Bećković, autorka emisije "Utisak nedelje", svojevremeno je bila u braku sa đakonom Nenadom Ilićem, ocem popularnog Jutjuber Bogdana Ilića, poznatijeg kao Baka Prase. Kako saznaje Telegraf, voditeljka se udala za Ilića kada je bila mlada, ali nije poznato koliko je njihov brak trajao.

Sve se desilo tokom Oljinih studija na Fakultetu dramskih umetnosti, gde je Nenad radio kao asistent. Nakon razvoda, svako je krenuo na svoju stranu. Bećkovićeva je posvetila glumi, a kasnije i voditeljskim poslom. Nenad je upisao studije teologije, a kasnjie se oženio Vesnom Lončarević, koja je kasnije promenila ime u Anastasija. S njom Nenad ima četvoro dece, među kojom je i sin Bogdan, poznatiji kao Baka Prase.

Đakon Nenad Ilić sa sinom Bogdanom, koji je poznat kao Baka Prase Printskrin: Youtube/Baka Prase

Olja se pocetkom devedesetih godina udala za Vladimira Visnjica sa kojim ima sina Luku (25). Nazalost, Vladimir je preminuo 1999. godine.

Ni Olja, ni Nenad, ni Baka Prase nisu odgovarali na naše pozive.

VIDEO: Stampedo u Srbiji zbog Jutjubera, morala je čak i policija da interveniše:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BILJANA STEFANOVIĆ

    18. april 2019 | 09:30

    Olja je vrsni intelektualac, sjajna novinarska karijera, kćerka umnog i pametnog Matije, majka koja bije bitku kao i svi roditelji u ovoj zemlji..Čemu izvlačiti neke detalje iz prošlosti..Treba da smo svi ponosni na svakog pametnog , obrazovanog i kulturnog građanina ove zemlje...

  • Dragana

    18. april 2019 | 08:52

    Ovo potsecanje na Oljinu mladost,mora da je imolo neki cilj.Ipak sve je u granicama korektnog,a ona i dalje gravitira,kao vrhunski novinar i intelektualac..

  • Momak

    18. april 2019 | 08:27

    Ko bi takvoj lepotici odoleo?😲

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA