≫ 

"Ona je vrlo inteligentna i porodična mlada žena": Dušica Jakovljević stala u odbranu Mirke Vasiljević i potkačila Kiju

- U sukobu dve dame, koje poznajem, stala bih na Mirkinu stranu - rekla je voditeljka

  • 5

Mirka Vasiljević je pre nekoliko dana digla prašinu izjavom na temu vaspitanja svoje ćerke - kako "žena treba znati kada da zaćuti, jer će tako sačuvati brak i dobiti sve što želi". Jedna od onih koja se nije složila sa onim što je popularna glumica izjavila bila je Kija Kockar, koja ju je i potkačila.

U odbranu Mirke stala je voditeljka Dušica Jakovljević.

- Mirka Vasiljević je majka troje dece. Niko ko nije došao u tu poziciju, da se ostvari kao majka, ne može da zna kako će vaspitavati svoje dete. Ja znam na osnovu čega je Mirka to mislila. Ona je vrlo inteligentna i porodična mlada žena - rekla je Dušica u emisiji "Kontravizija" i nastavila:

- To što je Mirka rekla i što se tiče toga da mi žene treba nekada da se zagrizemo za jezik, to je pametno, ali ja radim potpuno suprotno. U sukobu dve dame, koje poznajem, stala bih na Mirkinu stranu. Iz razloga što mislim, to je ono što ja govorim i Kiji, na početku karijere pametnije je nekada ćutati i možda slušati savete onih koji više znaju. Tako sam ja krenula i lagano došla dovde i zbog toga trajem - rekla je voditeljka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zis

    28. april 2019 | 21:53

    Na vazno je šta kaže Kija ,avio-konobarica .

  • Jeca

    28. april 2019 | 23:44

    Kristina misli da je najpametnija, nema koga ne pecne, treba da se pokrije usima, da je bila kao glumica pametna sacuvala bi Bobu, a ne sad kao neka babetina sve redom ogovara

  • MILOŠ

    28. april 2019 | 21:40

    PO KOMENTARIMA SE NE VIDI DA JE INTELIGENTNA.GLUMICA ,PA ŠTA?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA