"Spremite advokata za tužbe!" Stanijin PR uputio žestoku poruku Davidovoj majci (FOTO)

- Gospođo Dragojević, bolje se posvetite svom majčinstvu i tome da bar jedno od vaše dece ostane u kontaktu sa vama, nego što se bavite Stanijom - glasila je poruka Stanijinog PR tima

  • 19

Stanija Dobrojević i David Dragojević nedavno su imali žestok sukob nakon kojeg se na društvenim mrežama oglasila njegova majka Biljana.

Biljana tom prilikomiznela niz uvreda na Stanijin račun.

Printskrin: Instagram

Povodom navoda Davidove majke Biljane oglasio se i Stanijin PR tim žestokom porukom.

- Gospođo Dragojević, bolje se posvetite svom majčinstvu i tome da bar jedno od vaše dece ostane u kontaktu sa vama, nego što se bavite Stanijom. Mi razumemo da je kod vas sada kriza jer nemate više fanove finansijere, pa po svaku cenu tražite nove, ali postoje i drugi načini. Umesto što vaše vreme provodite na mrežama, i time šaljete poruku da ste prilično zaludni, spremite advokata za tužbe koje slede vašem sinu nakon rijalitija - glasila je poruka Stanijinog PR tima.

Objava SAtanijinog PR tima na Instagram storiju, Printskrin: Instagram/stanijadobrojevic

VIDEO: Sandra Afrika o sukobu na Zadrugoviziji sa Stanijom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    2. maj 2019 | 17:59

    Videla PRka da nema ništa od nagrade iz rijalitija jer je Standza nebitna i neprimetna, pa rešila tužbama da uzme lovu. Hahahahaha Nećete se ti i Standza leba najesti od toga. 😀 😀 😀

  • nety

    2. maj 2019 | 19:50

    Zasto se ova zaludna Tamara koja se ptedstavlja kao Stanijin PR ne potrudi da ima svoj zivot da ne zivi Stanijin i da ima bar jedno dete a ne da savetuje tudje majke sta ce i kako ce sa svojom decom? Zalosna pojava, cuj Stanijin PR zalosti u cemu se ona pronasla.

  • Kova

    2. maj 2019 | 21:44

    Hahaha, ova baba Dragojevic je smesna! Zar nije samo pre desetak dana hvalila Staniju a pljuvala Anu?! Rijaliti igracica spolja!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA