≫ 

"Prevario sam ženu! I popovi su mogli da vide..." Sloba priznao preljubu, pa šokirao izjavom o novom crkvenom braku!

- Počinio sam preljubu i treba da snosim posledice - izjavio je Slobodan

  • 71

Slobodan Radanović i Kristina Kija Kockar okončali su brak u avgustu 2018. godine, a sada je pobednica Zadruge 1 rešila da poništi i crkveni brak sa pevačem, koji ju je mesecima varao u rijalitiju.

Kao što je poznato, Slobodan je u Zadruzi 1 učestvovao sa Lunom Đogani, sa kojom je varao svoju, tada još uvek zakonitu sprugu, pred čitavom nacijom. Kako sada stoje stvari, Radanović je svestan težine svog postupka, a on i Luna prestali su da budu u dobrim odnosima čim su izašli iz Zadruge 1.

Kristina Kija Kockar, Slobodan Sloba Radanović Sloba Radanović i Kija Kockar/ Foto: A. Nalbantjan

Spreman sam da priznam krivicu. Grešan sam! Počinio sam preljubu i treba da snosim posledice. Na kraju krajeva, i popovi imaju televizore kod kuće i mogli su da vide šta se dešavalo u Zadruzi - izjavio je Radanović, ali nije to sve što je izjavio.

- Znam da imam pravo na još tri crkvena braka, ali mi više ne pada na pamet da se ženim - dodao je on, čime je iznenadio mnoge.

Proces za poništenje crkvenog braka između Kije i Slobe je pokrenut, a trajaće nekih mesec dana.

VIDEO: Stefan Karić na Kijinom rođendanu, ona ga uhvatila za ruku, pa videla kameru

(Telegraf.rs/Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nadica

    29. maj 2019 | 19:35

    Nije Luna raslog njihovog odnosa već psihički nestabilna Kija.Brak im je postojao samo na papiru.

  • Nataša

    29. maj 2019 | 19:33

    Hoće li svetica Kija kocka odgovarati odgovarati što je jedva dočekala da otrči ljubavniku Andriji i raširi noge i još mu se ispovedala u rijalitiju kako se upišala.Sloba je imao puno moralno pravo da kiju otera dve godine nije s njom onakvom kakva je imao sex.A kijica svetiica sa Androm Filipom 32 minuta iiiiii ....koliko njih još?

  • Zoki

    29. maj 2019 | 17:08

    Razvod je samo dokaz da njihov brak nije valjao ni da među njima nije bilo ljubavi inače bi se pomirili. Neka gospođa prestane da izigrava žrtvicu, jer da je volela muža oprostila bi preljubu jer je i ona itekako varala, što pre zadruge, što tamo, što posle. Kija je oprala Lunu ovim razvodom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA