Kija progovorila o sukobu sa Karleušom, pa priznala šta sada misli o njoj, a onda otkrila šta je Jelena uradila kada su zakopale ratne sekire!

- Ja nikada nisam mislila ništa loše. Mi smo se prepucavale... Ja sam bila kulturna - rekla je Kija

  • 32

Kija Kockar i Jelena Karleuša svojevremeno su se prepucavale preko društvenih mreža, međutim njih dve su ipak rešile da zakopaju "ratne sekire".

Nakon što su uspele da izglade odnose, Kija je priznala šta sada misli o Karleuši.

- Ja nikada nisam mislila ništa loše. Mi smo se prepucavale... Ja sam bila kulturna. Ja sam govorila da je to bio šoubiznis. Bila je jedna stvar koja mi je zasmetala, ali neću sad o tome. Bilo, pa prošlo. Njoj se desila jedna tragedija što se tiče majke i ja ne bih dalje polemisala na tu temu. Videla sam da mi je na Instagramu lajkovala njenu pesmu koju sam pevala. Ja na nastupu pevam čak četiri njene pesme - rekla je Kija u "Glamuru".

Kristina Kija Kockar Kija, Foto: Nikola Tomić

VIDEO: Stefan Karić na Kijinom rođendanu, ona ga uhvatila za ruku, pa videla kameru

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoki

    1. jun 2019 | 09:38

    Iste samo Kija niža metar od JK. Obe pevaju na plejbek, u sve se mešaju u sve razumeju, sve redom pljuju i obe umišljene veličine, obe preljubnice i obe muž šutnuo. Jedino što JK nije patetičarka i žrtvica kao Kija.Sinoć kod Kije nije bilo ni 5 ljudi na nastupu, džaba snimala novu plejbek listu kod Miletića i džaba perika do peta. Svaki put pred nastup ona ode u studio da snimi plejbek, a fanove naloži kako snima nove pesme, ha, ha, ha....sad će album, ha, ha, ha....

  • Krlja

    1. jun 2019 | 00:16

    A vas dve ste bas pevacice 😂😂😂 obe sutnute od muskaraca jedna samozvana diva,a druga pisac...😜😜😜 pa komentarisete jedna drugu...treba vam malo mediske paznje 😝

  • Psiho

    1. jun 2019 | 00:49

    Sta rece? Ja sam bila kulturna!?! Ahahahahahaaa...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA