≫ 

Boban Rajović priredio gala proslavu povodom punoletstva svog sina, a evo šta je rekao o luksuznom poklonu i kakvi su utisci njegovog naslednika! (VIDEO)

Pevač nije žalio novac, pa je svog naslednika obradovao opasnom mašinom od 40.000 evra

  • 26

Pevač Boban Rajović priredio je gala proslavu povodom osamnaestog rođendana svog sina Andrije, na kojoj su prisustvovale brojne poznate ličnosti.

Rajović je svom sinu poklonio luksuzni automobil u vrednosti od 40.000 evra, koji je kupio od supruga Dragane Mirković, a radi se o mecedesu C klase kupe 2019. godište.

Rajović nije žalio novac kada je u pitanju rođendanski poklon za svog naslednika, a pored ove opasne mašine priznao je da je mladom fudbaleru Crvene  želeo za punoletstvo da podari i čestitku od ni manje ni više nego Kristjana Ronalda.

Šta je pevač rekao o luksuznom poklonu, proslavi i kakvi su utisci njegovog naslednika pogledajte u videu na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Human pre svega

    11. jun 2019 | 09:18

    Jos davno sam cula od trenera CZ da je Boban odvajao novac za treninge, izlete i za drugu decu koja su vrsnjaci njegovog sina, a nisu imala novcana sredstva za sve to. Svako bira sebi profesiju, na koji nacin ce zaraditi i nacin kako ce trositi zaradjeni novac. Bitno je pomoci onom ko ima manje od nas, nebitno koliko zaradjivali. Novac se potrosi, ali se dobro pamti. Radujete se i tudjoj sreci da bi vam Bog dobro dao.

  • Vodolijax

    11. jun 2019 | 10:43

    Koliko smo mi ljubomorni i zli.Čovek ima sreće da radi posao koji je dobro plaćen,sin je sportista a ne neki problematičan i lenština i treba da ga nagradi i neka vozi pažljivo i uźiva u źivotu kad mu se već može.

  • Zaba

    11. jun 2019 | 10:18

    Bobana ce da pljuju samo oni koji ga ne znaju. Ovako ni od koga ko ga zna necete cuti nista lose za njega to vam garantujem.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA