Nataša Bekvalac i Milan Marić su ovako podržali LGBT populaciju i izazvali pozitivne reakcije (FOTO)

Milan je od retkih muških pripadnika svoje branše koji su uvek otvoreno podržavali borbu za ljudska prava pripadnika gej zajednice

  • 11

Nataša Bekvalac i glumac Milan Marić podržali su akciju "Ne odričem se" koja ima za cilj da pomogne roditeljima da prihvate svoju decu koja im priznaju da su pripadnici LGBT populacije.

Nataša je istaknuti borac za prava pripadnika LGBT populacije i prva muzička zvezda koja je učestvovala na Paradi ponosa.

Nataša Bekvalac Natašina objava na društvenim mrežama, Printskrin: Instagram/bekvalceva

Milan Marić, zvezda serija Državni službenik i Besa, jedan je od retkih muških pripadnika svoje branše koji su uvek otvoreno podržavali borbu za ljudska prava pripadnika gej zajednice.

Milan Marić Milanova objava na društvenim mrežama, Printskrin: Instagram/bekvalceva

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Crni

    22. jun 2019 | 16:42

    Zanima me samo koja su njihova realno ugrozena prava a da nisu i nas koji smo prirodno opredeljeni za suprotan pol. Samo jedno pravo koje nemaju sem braka i svega sta iz istog proizilazi? Ko im brani da rade sta hoce u svoja cetiri zida? I sto bi im pruzao podrsku za nesto sto smatram nastranim? Moje pravo zar ne? Kao i njihovo da misle i rade suprotno od mene zar ne?

  • Iva

    22. jun 2019 | 16:23

    Bolesno..

  • Wien

    22. jun 2019 | 18:04

    Ne treba se bolesnog odricati nego ga leciti...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA