≫ 

Kija: Dušici nisam skinula momka, ali nisam demantovala da sam u vezi! (VIDEO)

- Samo sam se oglasila u vezi tih epiteta da ja nekome otimam i skidam dečka i tako dalje - kaže Kija.

Dušica Jakovljević Miloš Čava Dimitrijević Kija Kockar Foto: Nikola Tomić/Instagram/dusicajakovljevic

Kristina Kija Kockar i Dušica Jakovljević srele su se na finalu "Pinkovih zvezda", prvi put nakon što se saznalo da je pobednica "Zadruge 1" i pevačica u vezi sa bivšim voditeljkinim dečkom Milošem Čavom Dimitrijevićem.

Mi smo sa Kijom popričali na temu Miloša i demantija koji je objavila na Instagramu, a ona naglašava da je demantovala samo to da nije nikome "skinula" dečka.

- Ja nisam ništa demantovala. Samo sam se oglasila, prvi i poslednji put na Instagram profilu u vezi tih epiteta da ja nekome otimam i skidam dečka i tako dalje, što nije tačno. Tako da, ja sam se samo za to oglasila i ne pričam o svom privatnom životu, niti nameravam. Zadovoljna sam, tako da nema potrebe da dalje dužim i to je to - rekla nam je Kija sa osmehom, ne demantujući da je u vezi sa Milošem, inače nekadašnjim fudbalerom Crvene zvezde.

Podsetimo, Kija je na Instagramu napisala:

Prvi i poslednji put se oglašavam na ovu temu. Ja nikom nisam skinula dečka, otišla na letovanje sa zauzetim dečkom. Takvi epiteti ne stoje pored mog imena. Nije im tu mesto. Baš je bilo lepo u Istanbulu. Pozdrav.

Ni tada, kao ni sada, Kristina nije navela da nije sa Milošem, sa kojim je nekoliko dana provela na odmoru u Istanbulu.

(M. P.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NIKOLA

    1. jul 2019 | 18:10

    KIJA JE KRALJICA. MRDNE SAMO JEDNIM PRSTOM,A KOMENTARI PLJUŠTE. DA LI OVI POJEDINCI-MRZITELJI NEŠTO JOŠ RADE OSIM PISANJA KOMENTARA?

  • KING

    1. jul 2019 | 16:39

    Da ponovimo gradivo! Kija nisi skinula decka ali si dogovorila odmor sa deckom kojeg si videla jednom pre toga! Dusicu poznajes vise od pet godina, zajedno ste u emisijama pz, gostovale ste zajedno u amigiu pre samo par meseci dok se pisalo da je Dusica trudna sa njim i dok je pricala o velikoj ljubavi sa njim, samo dva, tri meseca od tada ti odlucis da bas sa njim odes na odmor, provodis po ceo dan sa njim, isti hotel, bazen, restorani, klubovi... I isto ovo si uradila i sa Vukmobom, vidis lika jednom i bez problema zavrsis kod njega u krevetu posle par dana... Znaci nisi skinula ali nije moralno biti posle par meseci od raskida sa nekim sa kim je bio a tu osobu znas vise od 5 godina! Sve u svemu UZAS i nema opravdanja!

  • Denis

    1. jul 2019 | 17:32

    Hahaha obožavam ovu Kiju koja jednom izjavom napravi takvu pometnju kod dežurnih kritičara i teoretičara kojim je uzgred ona potpuno nebitan lik a prate svaki njen korak, prave razne teorije , izmšljaju, pretpostavljaju , spajaju , razdvajaju , pričaju ono što bi ustvari oni željeli da je istina. Ono što njihova miljenica radi u Z2 pred kamerama i milionima gledalaca za to nemaju komentar jer oni kao ne podržavaju ni Kiju ni Lunu samo su tu da daju komentar vjerovatno je i njima više blam njenog blama. Kiju sam podržavao u Z1 i uvjek ću podržavati žene kao što je ona !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA