"Skidao bih joj zvezde sa neba": Lazar priznao da mu se sviđa Luna, pa prokomentarisao Marka (VIDEO)

- Luna je devojka koja je i te kako željna pažnje, nežnosti i poverenja... Sa Markom je imala totalno nešto drugo - zaključio je Lazar

  • 15

Bivši učesnik Zadruge, Lazar Jeremić tek kada se rijaliti završio priznao je da mu se dopada Luna Đogani.

Lazar nije krio svoje emocije prema pobednici Zadruge 2, a kako kaže toliko mu se sviđa da bi joj skidao zvezde sa neba.

Zadruga 2, Finale Luna, Foto: Nikola Tomić

Lazar je prokomentarisao i njenu vezu sa sada već bivšim dečkom Markom Miljkovićem.

- Luna je devojka koja je i te kako željna pažnje, nežnosti i poverenja... Sa Markom je imala totalno nešto drugo. Ja Lunu iskreno volim, ali pre svega kao osobu, bio bih sa njom svake sekunde, skidao bih joj zvezde sa neba. To što pije terapije i sve ostalo, pokušao bih da ublažim. Marko je jako iskusan i jako normalan momak, uvek joj je odgovorio... Ja ne bih, ja bih spustio loptu i spustio se na njen nivo, pa bih joj kasnije odgovorio na to, a Marko ju je odmah sasekao - rekao je Lazar.

Zadruga finale Lazar Jeremić, Foto: Nikola Tomić

Šta je Lazar još rekao o Luni, Marku, ali i svom najboljem rijaliti drugu Davidu Dragojeviću sa kojim su ga mnogi tokom Zadruge povezivali i govorili da između njih postoji nešto više od prijateljstva pogledajte u videu na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Сссс

    9. jul 2019 | 19:21

    Па, ето Лазар и Луна се уселе у туш кабину у задрузи 3, и победиће...., и то је то.....

  • Maja

    9. jul 2019 | 20:30

    Ovaj Lazar je takav ljigavac,kad bolje razmislim ide mi uz Lunu tu su...

  • DARKO 100%

    9. jul 2019 | 19:22

    Koji je ovaj momak teski prevarant,cuj bio bi sa njom ceo dan i skido bi joj zvezde sa neba,da nije pobedila u zadruzi i sva medijska paznja koja je usmerena sada na nju a da nije tako nebi je ni spomenuo,sad kad se rijaliti zavrsio neki postaju niko i nista i gube medijsku paznju,a neki zele da se prikace za nekoga koje aktuelan za medije danas,sve su to odavno provaljeni likovi i njihove uloge

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA