"Zato nemam štitnu žlezdu": Vesna Zmijanac otkrila šta je uzrok njenom stresu (VIDEO)

- Odgovorna sam više nego što treba i do kraja sam ostala takva - rekla je Vesna

  • 2

Popularna pevačica Vesna Zmijanac otkrila je razlog zbog kog nema štitnu žlezdu, nešto pre sinoćnog nastupa 11. jula na festivalu Ulaz, dok će njena ćerka Nikolija Jovanović i zet Relja Popović na istom fstivalu, nastupiti večeras 12. jula.

Vesna će pop prvi put pratioti Nikolijin i Reljin nastup i da će njena mezimica imati veliku tremu iako neće znati da je Zmijančeva tu.

- Neću to da vam kažem jer oni znaju da li ću ja da dođem ili ne, a da niko ne čuje doći ću. Biću tamo negde da vidim šta to moja deca rade, pošto ja nikada nisam bila. Niko me nije ni pozvao. Neće oni mene videti, neće ni znati - kaže Vesna i dodaje:

- Ona ima tremu stalno, ma majku, odgovorna. Ja sam ceo život imala, ne tremu, nego neko blago uzbuđenje pred svaki koncert. Evo, toliko godina sam na sceni i viđe od 1.000 koncerata i uvek sma imala blagi uzbuđenje, odgovorna sam više nego što treba i do kraja sam ostala takva. Zato nemam štitnu žlezdu - objašnjava Zmijančeva.

Vesna Zmijanac, Festival Ulaz Vesna Zmijanac, Foto: Nikola Tomić

Zmijančeva će, kako izgleda, uskoro napraviti solistički koncert, a do tada skladišti pesme koje nikako da snimi.

- Moraćemo i jedan samostalan koncert da napravimo. Treba da snimim barem jednu pesmu, nešto sam sva, ja uzmem pesmu, platim, dođem kući poslušam je nekoliko dana i kod kuće kao "nije to to". I tako 10 komada imam već lager pesama koje nikako da uđem u studio i da snimim... Euforično kupujem pa slažem, slažem.. - zaključila je pevačica.

Kompletan razgovor sa Vesnom pogledajte u videu na početku teksta.

(D. Janković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA