≫ 

Ceca se oglasila nakon što su Albanci zabranili njene spotove

- Zamoliću da moje ime ne mešaju u to, moja publika je šarenolika i tako će ostati. I pevaću mojoj publici gde god se ona nalazila i dok oni to bude želeli - zaključila je Ceca

  • 13
Poznati na aerodromu Nikola Tesla

Ceca Ražnatović, Foto: ATA Images

Ceca Ražnatović se oglasila nakon što je Javnom servisu Albanije (RTSh) stiglo upozorenje od Albanskog tela za audio i video medije (AMA), zbog puštanja njenih spotova.

- Nisam čula da sam zabranjena u Albaniji. Smatram da muzika ne sme da ima granice i barijere. Bar je to pravilo kojim se vodim tokom svoje karijere duge više od trideset godina. Nikada kroz svoje pesme nisam slala bilo kakve političke poruke ili mržnju. Uvek je, i biće, sve zasnovano na ljubavnim porukama jer moje pesme spajaju ljude. Kao što i ja volim sve ljude - kaže Ceca.

- Što se tiče mog ličnog stava, patriota sam i volim svoj narod, te ću uvek biti uz njega. I da se razumemo, to ne podrazumeva da nekog drugog mrzim ili da ne poštujem ljude koji su druge vere, boje kože ili nacije. To nisam ja. Ovde se radi o klasičnim manipulacijama - dodala je.

- Zamoliću da moje ime ne mešaju u to, moja publika je šarenolika i tako će ostati. I pevaću mojoj publici gde god se ona nalazila i dok oni to bude želeli - zaključila je Ceca za Blic.

VIDEO: Narod pitao Cecu da li bi ostala na Kosovu, ovo je njen odgovor

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Мила

    17. jul 2019 | 15:01

    Како то љубавне песме ,,инспиришу" на рат и злочин?Цеца никада није отпевача ни патриотску песму а камоли нешто што зове на насиље! Онда нека слушају Томпсона и Карлеушу, савршен спој!

  • Duki

    17. jul 2019 | 13:40

    Tako ceco ti si Legenda nikad nisi delila narod ti si dusa nasa .

  • Zivkoni

    17. jul 2019 | 17:58

    Briga macku sta misevi misle o njoj!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA