≫ 

Kada je Dijana ostala bez kose i Stefan je obrijao glavu, a onda je istetovirao njen lik (FOTO)

- Sve dok te bude imalo, ja se ne plašim ni malo, ja se ne plašim nikoga - napisala je Dijana svojevremeno ispod zajedničke fotografije sa Karićem

  • 5
dijana milojković stefan karić

Dijana Milojković i Stefan Karić, Foto: Instagram/dijanaslife

Pokojna misica Dijana Milojković i njen bivši dečko Stefan Karić imali su filmsku ljubavnu priču koja je svojevremeno do suza dovodila ljude koji su ih pratili.

Dok se Dijana borila sa opakom bolešću uz nju bio je Stefan koji joj je pružao podršku i koji je simboličnim, ali i velikim gestovima, bivšoj misici iz dana u dan pokazivao koliko je voli.

Kada je Dijana zbog teške bolesti obrijala glavu, kako bi joj pružio podršku u najvećoj životnoj borbi - Karić je učinio isto.

Dijana Karić i Stefan Karić

Dijana Milojković i Stefan Karić, Foto: Instagram/karic_stefan

Ovaj Stefanov potez oduševio je celu Srbiju, koja se divila hrabrosti dovoje mladih ljudu koji su se kao lavovi borili sa opakim protivnikom.

Sve dok te bude imalo, ja se ne plašim nimalo, ja se ne plašim nikoga - napisala je Dijana svojevremeno ispod zajedničke fotografije sa Karićem.

Hrabru misicu Stefan je umeo da iznenadi na mnogo načina, a kada je istetovirao njen lik, koji i dan danas nosi na svom telu, i koji nije ni prepravio, bacio je na kolena čitavu naciju.

dijana milojković stefan karić

Stefan je istetovirao Dijanin lik, Foto: Instagram/dijanaslife

Iako su Dijana i Stefan okončali svoju romasu, njihova filmska ljubavna priča otapa i ona najhladnija srca.

Karić se potresnom porukom porukom i snimkom oprostio od Milojkovićeve, a njegove reči ponovo su rasplakale celu naciju.

Podsećamo, Dijana je juče, 22. jula, nakon duge i teške bolesti preminula u 33. godini života.

VIDEO: Stefan Karić se emotivnim videom oprostio od misice Dijane

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vesna

    23. jul 2019 | 12:32

    Sada se pitam zato ljudi mladi i dobri lepi i deca odlaze.? Da vidim sada boga pitala bih ga zato boze. ili smo svi mi kao jedno drvo sa liskama neka opadne pre neko kasnije usustini i svi odemo jednog dana. Lepi anjelu pocivaj u miri

  • MK

    23. jul 2019 | 15:06

    Što stalno pokazujete ovog jer je isti taj ostavio kad joj je najviše trebao! Lepotice počivaj u miru i nek te anđeli čuvaju.

  • DRAGANA

    23. jul 2019 | 12:59

    ZASTO I UVEK ZASTO

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA