≫ 

Prva slika trudne Nine Seničar! (FOTO)

Iako je pozirala u široj majici, Ninin stomačić je vidljiv

  • 19
Nina Seničar plaža kupaći more Foto: Nikola Tomić

Nina Seničar (33) na jesen 2019. prvi put će se ostvariti kao majka, pošto je trudna sa višegodišnjim partnerom Džejom Elisom (37) sa kojim se zabavlja od leta 2015. godine.

Ova Novosađanka uveliko se sprema za venčanje koje će se uskoro dogoditi u Italiji, a sada je pokazala da drugo stanje odlično podnosi i da je aktivna što se tiče društvenog života.

Nina je pozirala sa agentom Milisom Sirs, sa kojom je promovisala Amfar i akciju koja je pokrenuta.

Evo kako Nina izgleda u trudnoći:

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Nina Senicar (@ninasenicar) on

Ninin budući muž Džej od 2005. godine profesionalno se bavi glumom, a igrao je u ostvarenjima "The Game", "Insecure", "Escape Room", "Shortwave", a učestvovao je u rijalitiju "U korak sa Kardašijanovima".

Seničarova se, kada je u pitanju gluma, oprobala u ostvarenjima "The Librarians", "Urgentni centar", te u filmu "Mayhem".

Nina Seničar Nina se krila kada smo je na beogradskom aerodromu uslikali sa partnerom za kojeg se uskoro udaje, Foto: ATA Images

Nina je pre Džeja - rođenim u Južnoj Karolini - bila povezivana sa mnogim muškarcima, a burna je bila njena veza sa italijanskom zvezdom Erosom Ramacotijem.

VIDEO: Prelepa Nina Seničar sa dečkom na US Openu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • lea

    29. jul 2019 | 16:04

    Samo da znate Nina je i u Italiji popularna i cenjena a i skolovala se u Italiji pa otisla u Ameriku tako da ne blejite previse sa ruznim komentarima .

  • Ja

    29. jul 2019 | 15:21

    Pa jel joj ni jedan belac ne valja...Ka kva je to pamet tih devojaka.... Daleko bilo da mi je cerka, odrekao bih je se...

  • Manekenka

    29. jul 2019 | 14:52

    Kao neka baba je

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA