≫ 

Unuk Bate Živojinovića primljen na Sorbonu!

- Svi smo srećni. Njegova je odluka da neće u glumce, upisao je zato nauku i inženjerstvo na Sorboni. Kreće od septembra, bože zdravlje. Svi mu želimo sreću - kaže sin slavnog glumca, a otac mladog Velimira

  • 20
Velimir Bata Živojinović i unuk ,sa unukom Foto: e-stock.us, Instagram/ Lula Zivojinovic

Unuk Bate Živojinovića, koji nosi i ime svog slavnog dede, jedan je od četvoro unučadi koji je legendarni glumac ostavio iza sebe.

Mladi Velimir sa ocem Miljkom živi u Parizu, a Batina supruga Lula javno se pohvalila time što je njen unuk uspeo da upiše čuvenu Sorbonu.

- Svi smo srećni. Njegova je odluka da neće u glumce, upisao je zato nauku i inženjerstvo na Sorboni. Kreće od septembra, bože zdravlje. Svi mu želimo sreću - rekao je njegov otac Miljko.

Mlađi Velimir nije prvi u porodici koji će studirati na jednom od najcenjenijih univerziteta na svetu.

Njegova sestra Dina, koja živi u Engleskoj, završila je master na temu organizovanog kriminala, terorizma i bezbednosti, pre svega toga takođe studirala na Sorboni.

- Ovo su moja dva dijamanta. Srce mi je puno kad su moja deca oko mene. Ja sam tada srećan čovek - pričao je Bata o svojim unucima.

Velimir Živojinović unuk Bata Velimir Živojinović, Foto: Instagram/lula.zivojinovic

- Zanimljivo je da kod svih svojih unuka osećam veliki dar za glumu. Do sada niko od njih nije pokušao da studira glumu, što ne znači da u budućnosti neće, ali i ako tako ne bude, nema veze, bitno je da su srećni - pričao je.

Sorbona (franc. Université de Paris, Sorbonne) je univerzitet u Parizu kojeg je 1253. godine osnovao Rober de Sorbon. Prvo je podigao zgradu sa crkvom, da bi olakšao teološke studije siromašnim studentima. Od svih starih zgrada Sorbone ostala je jedino crkva.

VIDEO: Supruga Bate Živojinovića o životu bez poznatog glumca

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA