Italijani objavili novi snimak i nove navodne detalje afere u koju je upleten Boki 13 (VIDEO)

- Danas smo objavili drugi deo mog priloga o korupciji u Makedoniji - naveo je vlasnik portala “La Verita” Laris Gajzer, koji je objavio snimke

  • 13

Italijanski list „La Verita“ danas, 9. avgusta, objavio je novi video snimak o slučaju "Reket" u Severnoj Makedoniji, aferu u koju je upleten i poznati makedonski šoumen Boki 13. Tokom navodnog telefonskog razgovora šoumena Bojana Jovanoskog - Bokija 13 i skopskog biznismena Jordana Kamčeva, čuje se navodno glas šefice Specijalnog tužilaštva u Severnoj Makedoniji Katice Janeve koja kaže Kamčevu "da ne brine za ništa, jer će sve biti ok", prenosi portal a1on. 

Navodno, makedonski šoumen Bojan Jovanovski u navodnoj saradnji sa biznismenom Zoranom Milevskim iznudili su navodno od biznismena Kamčeva preko milion evra u zamenu za oslobađanje od pritvora, obečavši da Janeva navodno neće zahtevati produženje mere pritvora.

Bojan Jovanovski, Boki 13 Boki 13 Printskrin: Youtube/La Verita

Janeva važi za blisku vladajućoj strukturi u Severnoj Makedoniji, te se i makedonski premijer Zoran Zaev u nekoliko navrata čvrsto suprostavio makedonskoj opoziciji koja je zahtevala smenu Janeve zbog, kako su navodili, rada u interesu vladajuće elite.

Pogledajte snimak koji je objavio portal "La verita":

Vlasnik italijanskog portala “La Verita” Laris Gajzer, koji je objavio snimke, rekao je da želi da pomogne u potrazi za istinom u Makedoniji.

- Danas smo objavili drugi deo mog priloga o korupciji u Makedoniji. Od 2015. godine pratim i izveštavam o tome kako grupa nekompetentnih političara uz pomoć neprijateljskih stranih sila bestidno se igraju sa životima i sudbinom makedonskog naroda - naveo je Gajzer.

Inače, vlada severnomakedonskog premijera Zorana Zaeva negirala je navode pojedinih medija da su osumnjičeni u korupcionaškom skandalu 20. februara bili u Vladi ili u garaži Vlade, pošto su prethodno, prema informacijama italijanskog portala "La Verita", boravili u kući biznismena Jordana Kamčeva od koga su uzeli novac.

- To je neistina i zato zahtevamo da povučete ove vesti i objavite ovu izjavu o odbacivanju odgovornosti - navodi se u zahtevu vlade upućenom pojedinim severnomakedonskim medijima.

(Telegraf.rs/izvor: Tanjug/La Verita)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aca

    9. avgust 2019 | 12:47

    Postade Al Kapone bre ovaj izopačeni Boki 13!!! Bar ce sad u celiju istraznog zatvora da glumi Bojanu 13... Nek je sa srecom!!!

  • Aca

    9. avgust 2019 | 19:46

    Bojana 13 u ZADRUZI 3!!!

  • Teniser - reketas

    10. avgust 2019 | 15:03

    J*** ti zemlju u kojoj je Boki 13 mafijas i reketas. Ni kriminalci nisu ko sto su nekad bili. 😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA