• 6

Aleksandri našli tumor? Morala hitno pod nož, trpela bolove u leđima, a onda su joj napipali kvržicu

- Sve što bih rekla bilo bi suvišno. Oporavljam se brže nego što sam i mislila - poručila je Subotićeva

  • 6

Aleksandra Subotić prošle nedelje operisala je obe dojke, a kao razlog navela je zdravstvene probleme.

Grudi Aleksandre Subotić bile su toliko velike da je za njenu kičmu to postalo ogromno opterećenje, pa je morala hitno pod nož. Ali ispostavilo se da osim problema s kimčmom Subotićka na levoj dojci ima promenu, pa su lekari uzeli isečak i poslali na analizu, navodi "Svet".

- Aleksandru je Bog pogledao pa je otišla na remont grudi. Kao da je predosetila da postoji problem koji zahteva da se hitno podvrgne operaciji. Iako je ultrazvuk pokazao čvorić obima devet milimetara na levoj dojci, lekarima ranije nije izgledao opasno, ali su ga na operaciji odstranili i sve lepo očistili. Takve pojave često se su kod devojaka koje rano postanu majke i doje, pa Aleksandru nisu hteli da opterećuju time, pogotovo dok ne stignu rezultati biopsije. Lekari veruju da će sve biti u redu i da nema nikakve dalje opasnosti - rekao je za "Svet"dobro obavešteni izvor i dodao:

Aleksandra Subotić

Aleksandra Subotić, Foto: Instagram/sandrasuboticss

- Da to sad nije izvađeno i da je prošlo još vremena, moglo je da bude problematično, ali Bogu dragom hvala, pa je sve u najboljem redu. Doktor koji je Aleksandru operisao po Ljubinoj preporuci obavio je sjajan posao, i ona je toliko zahvalna da bi ga svima rado preporučila. Kada je shvatila šta se desilo, Aleksandra se uplašila za svoje zdravlje, ali svesna je da je za sve zdravstvene probleme okidač stres, pa je odlučila da potpuno promeni svoj način života i da od sada ne prima stvari toliko dramatično i emotivno, što je tipično za nju - završava izvor "Sveta".

Kako navodi "Svet", Aleksandra je potvrdila ove navode.

- Sve što bih rekla bilo bi suvišno. Oporavljam se brže nego što sam i mislila. Moje grudi su savršenstvo. Mogu slobodno da kažem da izgledam top. Polako se vraćam normalnom životu, ponovo sam na moru i ponovo sam ona stara, zgodna i srećna devojka - rekla je Aleksandra.

VIDEO: Aleksandra Subotić: Prevarila me je cela Davidova porodica

(Telegraf.rs/Svet)

Komentari

  • Srbija

    Ko je sve majka danas 😌 majko mila 🙏

  • Zem

    Ali na operaciju sa vestackim trepavicama?! Doduse vise lice na tendu neku . 😂

  • Maca

    To je žena bez mozga, šta će njoj silikoni ona je majka. Treba da gleda to dete, da ga vaspitava da ne krene njenim stopama i da nešto radi ozbiljno i da bude srecna. Šta će dete da vidi lepo od nje.

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima