≫ 

Komšije otkrile šta Luna radi svaki dan, ostavlja li bakšiš, a jednoj ženi baš smeta što se doselila

- Luna je moj čest posetilac. Stalno sede ona i Marko tu ispred salona koji drži njen drug, pa često svrate i kod mene. Kupuju kolače i kafu, a najviše sladoled. Fini su, ljubazni i ponašaju se kao sav običan svet - rekla je radnica poslastičarnice

  • 55
Luna Djogani Foto: Nikola Tomić

Luna Đogani (23) se odmah nakon "Zadruge 2" uselila u svoj stan na Novom Beogradu, a njene komšije podeljene su oko toga kakvo mišljenje imaju o njoj.

U frizerskom salonu blizu zgrade kozmetičarka Ivona imala je lepe reči za Đoganijevu.

- Luna je naš redovan gost. Dolazi kod mene bar jednom mesečno na sređivanje noktiju. Radim joj klasične stvari, pedikir i "frenč". Strpljiva je, ljubazna i fina. Pozitivna je veoma, uvek nasmejana i dobro raspoložena. Dolazi i sa majkom Anabelom, ali i sa Markom Miljkovićem. Uvek ostavi bakšiš - kaže Ivona.

- Ne znam šta se piše po novinama, ali njih dvoje deluju skladno i srećno. Stalno sede ispred salona sa Ilijom, lepo se druže i sve protiče u lepoj atmosferi - dodala je na temu Lunine veze sa Markom Miljkovićem.

Radnica iz poslastičare nema ništa drugačije mišljenje o Luni.

- Luna je moj čest posetilac. Stalno sede ona i Marko tu ispred salona koji drži njen drug, pa često svrate i kod mene. Kupuju kolače i kafu, a najviše sladoled. Fini su, ljubazni i ponašaju se kao sav običan svet - rekla je ova žena.

Konobarica Kristina iz obližnjeg kafića kaže da im je Luna čest gost.

- Ona dolazi stalno kod nas, nekad sa Anabelom, nekad sa Markom. Fini su gosti, nismo imali sa njima nikakvih problema. Uglavnom piju kafu, alkohol nisu naručivali do sada. Moram da priznam da su galantni i da ostavljaju dobar bakšiš - rekla je ljubazna devojka.

Ipak, komšinica iz Lunine zgrade nije oduševljena zbog toga što se Luna doselila u kraj.

- Viđam je često kako šeta psa. Uvek bude u nekom opuštenom izdanju, nesređena kosa, trenerke, bez šminke. Mada, ona ni u rijalitiju nije bila nešto uredna. Izgleda bezveze, iskreno. Meni ona nešto i ne smeta, ali primećujem da druge komšije nisu zadovoljne što se ona ovde doselila. Kad god prođe, prevrću očima - rekla je žena.

Luna Đogani Lunin ulaz, Foto: Nikola Tomić

Nasuprot njoj, druga komšinica je srećna što ona i Luna žive u istoj zgradi.

- Luna je divno dete! Gledala sam je u Zadruzi i podržavala je. Srećna sam što se doselila ovde. Šta god joj treba, tu sam za nju. Nisam čula do sada da se svađa sa Markom, iskreno da vam kažem - poručila je ova žena za Blic Scenu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srbija

    29. avgust 2019 | 13:50

    Dokle sa reklamom ove nemoralne Lunjare? Srbijo što radiš, što nam decu uništavaš sa ovakvim nemoralnim primerima?

  • Glas razuma

    29. avgust 2019 | 12:13

    Kivan sam na to što neko uz obrazovanje predano i pošteno radi dugi radni vek i sebi ne može da priušti mnogo toga, npr. stan, a neka lujka bez mozga, truda i blama dođe do toga. A dodatno iritira njena nesvesnost sopstvenog neznanja i blama... Tuga.

  • Др

    29. avgust 2019 | 11:46

    Богу драгом ,хвала! Већ сам се био забринуо,прође један дан ,а вести о Љуљети нема! Хвала вам на олакшању( мислим, лако сам се олакшао)!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA