≫ 

Lukasu naprasno poništena viza za Australiju: "Sektaši koji ste me lažno prijavili, osetićete gnev!"

- Ovo nisu male stvari, tu je država u pitanju, znači da se neko vrlo ozbiljan bavi mojim likom i delom i pokušava da mi smesti - kaže Lukas za Telegraf JETSET

  • 16
Aca Lukas, Australija, viza Foto: Nikola Tomić

Aci Lukasu (50) poništena je viza za Australiju dva dana pred prvi zakazan koncert, iako mu je ista odobrena 28. maja 2019. godine!

- Poštovana publiko, i svi oni širom Australije, koji ste imali nameru i želju da se u petak i ponedeljak družimo u Sidneju i u subotu u Melburnu, i mnogi koji su se radovali, kao i ja, ovim koncertima, sa velikim žaljenjem, ali i sa ogromnom dozom gorčine i razočarenja, moram da vas obavestim da se koncerti neće održati - počeo je Lukas.

- Moj bend i ja smo se radovali i sa nestrpljenjem očekivali dan kada ćemo krenuti za Australiju i tamo se sa vama radovati uživati u pesmama i dobroj svirci. Međutim, iz neobjašnjivih razloga, australijske vlasti su mi ukinule vizu, koju sam uzgred, dobio od istih, još 28. maja ove godine! Evo danas, to znači uoči koncerata, oni su se setili da nam saopšte da ja nisam poželjan u Australiji - nastavlja Lukas.

Aca Lukas Aca Lukas, Foto: ATA Images

- Svu dokumentaciju koju su tražili smo imali, oni su naveli da smo na neka pitanja odgovorili lažno. Mi smo im i to dokumentovano dokazali da nije tačno, i onda su na kraju, kada smo im pobili sve "razloge" koje su navodno imali, ipak ukinuli vizu bez obrazloženja! Tužan sam, razočaran, ne zbog Australije i njihovih kengura, i smrdljivog peska, i ružnih britanskih otpadnika, nego isključivo zbog vas! Zato što su me onemogućili da dođem kod ljudi sa naših prostora koji me vole i vole moju muziku - oštro poručuje Lukas.

Aca Lukas viza Dokaz da je Lukasu viza ODOBRENA 28. maja, Foto: Privatna arhiva

- Inače, za us*anu Australiju kao Australiju, i ponavljam, njene divne "mutirane Engleze" me zabole ona stvar! Još jednom svim našim ljudima veliki pozdrav i žaljenje, što nam stoka nije omogućila da se vidimo i družimo!!! ( a stoka i ku*vini sinovi koji su odavde agitovali preko svojih sektaških i izdajničkih kanala, slali dojave lažne, će sada osetiti gnev koji su proizveli kod mene). Tačnije, sad se držite, jer ste hteli da ratujete sa mnom, i ja ću vam gmazovi degenerični pružiti to zadovoljstvo, i znajte da ćete posle ovog zadovoljstva biti sve samo ne zadovoljni - zaključio je u objavi na Instagramu.

Ovim povodom odmah smo ga pozvali, upitavši za koga misli da stoji iza ovoga što mu se dogodilo.

- Ne znam ko stoji iza toga, ali očigledno je da me neko sabotira. Ja sam dobio vizu još 28. maja, a sad su me samo pet dana pred koncert pozvali i saopštili da je moja viza odbijena i da je to zato što sam slagao da nisam osuđivan. Ja stvarno nisam osuđivan i za to imam papir iz državne institucije koja se time bavi - kaže Lukas za Telegraf JETSET.

Aca Lukas Aca Lukas, Foto: A. Nalbantjan

- Ono što se desilo još 2003. u "Sablji" to je bilo davno i tad nisam osuđen, a ovo što se tiče porodičnog nasilja to ne postoji u evidenciji, jer je to priznanje krivice i pogodba sa tužilaštvom. Znači jedino sud i policija mogu da izdaju potvrdu da li sam osuđivan ili ne, a oni su bez te potvrde meni rekli da sam slagao i da sam osuđivan. Očigledno je da im je to neko dojavio i to pogrešno. Ovo nisu male stvari, tu je država u pitanju, znači da se neko vrlo ozbiljan bavi mojim likom i delom i pokušava da mi smesti. Taj neko ima veze i sa Američkom vizom koju takođe nisam dobio i tada je isto bilo isto obrazloženje da je porodično nasilje u pitanju. Na kraju pozabaviću se tim i saznaćemo ko mi to "radi o glavi" - rekao nam je Lukas.

Video: Aca Lukas posle razvoda: U sudnici je bilo kao na pijaci, zbog para naravno!

(I. Cicović, N. Lisinac)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Beograd

    3. oktobar 2019 | 13:09

    Porodicno nasilje je krsenje ljudskih prava a to je na Zapadu razlog za odbijanje vize. Naravno to ovaj lik ne razume. Sam je priznao da je izvrsio nedelo!

  • Nikola

    3. oktobar 2019 | 12:18

    Koliko prost čovek

  • Ena

    3. oktobar 2019 | 10:34

    Ha ha ha zlo raditi a dobru se nadati nikad nije moglo!Brzo te stigla osveta .Sad shvatam da ti je naj strasnije pljuvanje koleginice kojoj nisi ni do kolena bio markwting za Australiju 🤣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA