Mia Borisavljević progovorila o svom suprugu, a onda prokomentarisala pevanje Lune Đogani

- Ja Lunu znam još kao devojčicu, kada je imala 11 godina, ja ne mogu da ostanem ni gluva ni nema na to što se dešava - rekla je Mia

  • 28
Mia Borisavljević Luna Đogani Foto: Nikola Tomić

Popularni par Mia Borisavljević i Bojan Grujić važe za jedan od najlepših parova sa domaće estradne scene, a pevačica otkriva detalje njihovog odnosa budući da su oni ujedno i poslovni partneri.

- Bojan je u sebi oduvek imao talenat, a sada se pronašao u tome u potpunosti. Ja ne bih radila sa njim da je to bilo bezveze, rekla bih "ajde da se nas dvoje ne blamiramo" ni ti ni ja, mi lepo pričamo. I veoma smo kreativni. Nije nam tenzija u kući, jer mi i radimo i živimo zajedno, eto, to nam je kao neka igra - ispričala je Mia u emisiji "Premijera".

- Ja nikada nisam bila zaljubljive prirode. Ja sam analitična osoba i veoma teška i uvek sam tražila šta tu ne valja kada mi se neko sviđa. U Bojana sam zaljubljena, tu nije bilo analize - priznala je pevačica.

Bojan Grujic, Mia Borisavljevic Mia i Bojan, Foto: ATA Images

Mia je prokomentarisala i Lunu Đogani koja je odnedavno uplovila u muzičke vode i započela svoju pevačku karijeru.

- Ja Lunu znam još kao devojčicu, kada je imala 11 godina, ja ne mogu da ostanem ni gluva ni nema na to što se dešava. A što se tiče karijere, ja joj želim uspeha, a publika će prepoznati ko je tu pevač, a ko nije. Vidim da su se tu neki stariji pevači bunili. Ja se ne osećam ugroženo. Čovek sam sebe može da ugrozi ako ne napreduje. To je oduvek bilo - zaključila je pevačica koja nema problema s mlađim koleginicama.

Marko Miljković, Luna Đogani, Sikter 52 Luna, Foto: ATA Images

Video: Luna otpevala čuveni Karleušin hit i podigla publiku u Makedoniji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Iva

    6. oktobar 2019 | 16:36

    Izbija rat na estradi zbog Lune Djogani, sad se dele na za i protiv Lunine pevacke karijera, e Lunci moja ti samo radi na sebi i ne obaziri se na komentare.

  • Predator

    6. oktobar 2019 | 17:28

    Luna lutka😘💋

  • Krlja

    6. oktobar 2019 | 17:02

    Vrlo pristojno odbila da izvredja nekog koga zna dugo...😉😉😉

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA