Kika i Baka Prase "zaratili" i u programu uživo: Voditeljka nikako nije mogla da ih pomiri

Trenutno najpopularniji jutjuberi, nakon svađe na internetu, sukobili su se i uživo u jutarnjem programu Prve televizije

  • 17
Kika

Printskrin: TV Prva

Najpopularniji jutjuber Bogdan Ilić, daleko poznatiji kao Baka Prase, nedavno je započeo rat na društvenim mrežama sa koleginicom, jutjuberkom Kikom, sa kojom je gostovao u jutarnjem programu na TV Prva, gde su i javno nastavili raspravu.

Kika je zbog video klipa na kojem kritikuje ponašanje pojedinih internet zvezda Srbije ušla u sukob sa Bakom Prasetom, a u sve to uključili su se njihovi fanovi, što je prvenstveno uznemirilo njihove roditelje. Njihova svađa se danima nastavljala na internetu, a sve je počelo tako što je Kika nazvala Baku "lošim primerom", da bi joj on na to uzvratio kako je "nemoralna, ljigava i lažljiva".

- Ovim putem se izvinjavam svoj deci oboleloj od raka, i ja i Bogdan se izvinjavamo, i odlučila sam da sav novac koji smo zaradili od ove drame doniramo bolesnoj deci - rekla je Kika na samom početku.

Da li Baka Prase utiče negativno na mlade danas?

 

- Sve je počelo od pesme koja se zove "Drama" koju su snimili jutjuberi i u njoj istakli negativne stvari Jutjuba. Problem je nastao kada su u reakcijama (među kojima je bila i Bogdanova) počeli da vređaju i Jutjub zvezdu koja je znatno starija od nas. Smatram da je taj video bio loša poruka za decu, jer su znatno omalovažavali starije. Ćutala sam do tog momenta i osetila potrebu da kažem ljudima kako vidim Jutjub danas - kaže Kika i dodaje da je Bogdanova reakcija bila je u najmanju ruku brutalna.

- Ako ja uzmem da biram rečnik javno, onda to nisam ja. To što i opsujem, smatram da nije ništa strašno ni bitno. Evo, ja nikad nisam čuo psovke u kući, od mojih roditelja. Nikad! Ali sam to pokupio u školi. Kad se svađaš, svađaš se i to je ljudima zanimljivo! - branio je Bogdan svoj stav.

Kika

Printskrin: TV Prva

Poruka za roditelje i sve ljude koji gledaju

 

- Deca nisu glupa. Nisu idioti. I decu konstantno roditelji potcenjuju. Koliko god godina imali, deca znaju šta je dobro, a šta nije. To što će dete da izimitira mene, to je ok. Ono što ja učim decu da rade jeste da ne puše, ne piju, treniraju, ne drogiraju se... Odjednom se pojavljuje fizičko nasilje - to nisu od mene videli, jer ja u svakom klipu kažem nikad ne rešavajte svoje probleme fizičkim nasiljem! - objasnio je Baka Prase, koji na svom Instagramu ima 785.000 pratilaca, a na Jutjubu čak milion i po.

- Ne slažem se sa time što je rekao da ne može loše da utiče na decu. I te kako može. Koliko god roditelj pokušao da vaspita dete da izađe na pravi put, to dete je sutra u okruženju drugara koji prate trendove i automatski se to poništava - rekla je Kika.

Da li je ovo sve gluma zbog popularnosti?

 

- Činjenica je da sam ja zvezda. Ali, evo, što ona kaže, utičem na decu, deca psuju zbog mene... Ja kad sam odrastao, ne tako davno - pre 10 godina, kad sam bio u školi, nije bilo Jutjuba. Nema to veze sa Jutjubom! Nema vršnjačkog nasilja samo zbog toga što se mi prozivamo - tvrdio je Baka Prase, pa nastavio:

- Zašto ja imam ovoliku popularnost? Da li se iko ikad zapitao? Svi dođu i kažu "vidi ga, vozi "poršea", ima "rolija", njemu je super"... Niko ne vidi period kad sam ja sam živeo, plaćao stan i račune, hranio se sa 250 evra. Rekao sam okej, bacam se u džunglu, jer ja moram nešto da napravim od sebe. I niko ne vidi put do toga. Kako sam ja došao do popularnosti? Zato što sam bio ja!

Baka Prase

Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase/Printskrin: TV Prva

A šta kada napišete na Instagramu dečak ili abortus?

 

- To su fore i vicevi! A to što je društvo osetljivo na to, jesam li ja kriv?! Ne, nego roditelji i svi previše štite svoju decu! "Ti si moje zlato, ti si najbolje dete na svetu, tebi niko ništa ne sme"... Proces odrastanja je da se u školi ja potučem s nekim. Deca to rade, to je odrastanje...

Da li može da se prestane sa tom dramom ili je to važno da bi se zadržala popularnost?

 

- Ne, nikako! Poenta je u tome što drama dođe tako što neko poput nje isproziva... To što si ti lepo iznela svoje mišljenje, da li je to bitno? Ti si nekog uvredila - obratio se Kiki Baka Prase, pa nastavio:  "Ona ima pravo na svoje mišljenje i ona je mene fino isprozivala. Ja se drugačije izražavam od nje, zar to znači da ja nemam pravo na svoje mišljenje?".

- Mi nismo u svađi. On je možda u svađi sa mnom, ja nisam. On je na moj klip odgovorio uvredama, bila bih sasvim ok da mi je odgovorio argumentima, a ne uvredama. On je počeo to vršnjačko nasilje na meni, jer ja sam počela da dobijam negativne komentare, rekao je da ih zaslužujem... Mislim da je to jako loše, da šalje lošu poruku deci, jer koliko god da kaže da nema loš uticaj na decu, mislim da ima! Meni sada njegovi fanovi šalju negativne poruke, dobijam pretnje... Znam da su to deca i da nije ništa strašno. U svakom slučaju, mislim da je jako loše to što radi. Rekla sam da je problem drama i ako samo možemo da prestanemo sa tom dramom? - zapitala se Kika.

Kika

Jutjuberka Kika/Printskrin: TV Prva

Zašto ste došli do teme raka?

 

- On je počeo mene lično da vređa i ulazi u moju intimu. Jedna od njih je bila što je rekao da sam ćelava i da nosim periku. Što je istina, ali ja to nikada nisam rekla.

- Ja sam čuo da je stvarno smešna priča, neću da je pričam sad, i rekao sam "znam ja zašto si ti ćelava", a ona: "Nemoj da si slučajno pomislio da idem na hemioterapiju?!". Rekao sam: "ŠTA?!".

- Koja je vaša prva asocijacija da devojka nema kosu, da nosi periku... - dodala je Kika.

- Ona hoće da isproba neki novi stajling! - rekao je Baka Prase, čime su oboje čak i voditeljku ostavili u čudu.

Na kraju, ovo dvoje popularnih Jutjubera se nisu pomirili čak ni na voditeljkino insistiranje, i nisu stavili tačku na svađu.

Video: Baka Prase za Telegraf o veri, ocu i Zadruzi: Idem u crkvu, ali ne idem u rijaliti

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 6y66

    19. oktobar 2019 | 11:27

    Vi ste sramota Srbije!

  • Aleksandar

    19. oktobar 2019 | 13:14

    Ovom malom fali elementarno vaspitanje.

  • ime

    19. oktobar 2019 | 11:13

    Utiču oboje negativno na sve nas. Baka jeste iskreniji ali je veći debil, pa su tu jednaki. Treba im jedna tura Miroljuba Petrovića hehe.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA